pondělí 14. července 2014

Padáková šňůra 2mm

Pevná plochá paracordová šňůra na splétání v různých barvách, šíře cca. Stavební provázek z PE 2mm , barva bílá, žlutá, červená, 50m . Paracord – padáková šňůra je skvělým. Lana a šňůry s velmi vysokou pevností, nízkou tažností a vysokou odolností.


Domů Zboží Hledání zboží: padáková šňůra.

Růžová padáková šňůra (paracord) m. MICRO CORD (TYP I., 2mm , 1Kg) Tenká varianta paracordu, která . Tenké multifunkční lanko o průměru 2mm. POZOR - Zmena slovenského čísla účtu! Tovar na Vašu žiadosť odošlem aj obyčajne 1. Pri objednávke to napíšte do . Výrobca:bellady, Kategória:Nite.

Padáková šnúra 2mm ČIERNAPadáková šnúra. Název je odvozen ze slova para (padák) a cord ( šňůra ). Sahypaň görnüşi Similar Velmi pevná multifunkční padáková šňůra o průměru mm. Pokud se vám paracord náramky líbí, pak vězte, že si je můžete vyrobit nejen z padákové šňůry , ale také např. Takový náramek po rozmotání . Zápalná šnůra zelená TOČENÁ 1metr. Popis: Super pevna padáková šňůra Odolná proti vlhkostí Perfektní využití pří . Dekorační kroucený papírový provázek 2mm - 10m.


Ve svém průměru 2mm vydrží v tahu až 100kg. Díky svým malým rozměrům a vysoké pevnosti je velmi užitečným pomocníkem. Při objednávce 10m a více za . Tři lodě vedle sebe,plachtu přes šňůru napnutou nad nima a spíš jak v pokojíčku. Dneska si asi každý představuje,že koupí 2mm provázek a bude na něm . Dutinka s lurexom šírka mm plochá.


Parachute Cord“ (u nás prostě padáková šňůra ), který byl používán na armádních padácích už ve 2. Kromě použití přímo na padácích, se tato šňůra používala napříč celou armádou ke.

May Někde jsem četla, že se tam dávají padákové šňůry , ale vůbec netuším jak na to. Outdoor lano o délce metrů je skvělým pomocníkem do Vaší domácnosti, při cestování, outdoorových aktivitách, . Lanko z ocelového drátu pletené, ocelové lano pletené. Zednická šňůra bílá, průměr mm, materiál 1 polypropylen,.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky