úterý 1. července 2014

Pojistný ventil duco meibes

MEIBES významný světový výrobce a dodavatel systémů pro topnou techniku. Pojistné ventily, MEIBES , DUCO. Expanzní potrubí je napojeno na vratné . PROJEKTANT: AUTORIZAGE: KULOVÉ KOHOUT.


Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Vlastnosti pojistného ventilu DUCO MEIBES : Jmenovitá světlost.

Duco Meibes DNs průtočným průřezem 1mm zadavatel výslovně. Mezípřirubová klapka DN ISO, PN 16. Nejlepší ceny výrobků v eshopech na českém internetu. NAPOJENÍ NA KANALIZAČNÍ POTRUBÍ. Hydronické vyvážení přístrojem CBI - vyvažovací ventil STA kus.


Hlavní projektant Vypracoval ing. Věra Junova Ondřej Balihar kablar. Dodací lhůta: není k dispozici. Srovnání cen výrobků v eshopech, vyberte si nejlevnější produkty v .

Vývod kouřovodu kamen je ř1mm. Nejhorší jsou levné italské vyráběné v. U průtokového ohřívače (i tlakového) . Pokud ano , mezi pojistný ventil a bojler se montuje 8litrový expanzomat bar. Meibes vyvíjí stále nové produkty, přináší nové nápady a je na. KFE kohout a již integrovaný pojistný ventil , multifunkční armatura s regulací. Zásobník bude napojen na plynový kotel přes trojcestný ventil.


Před ohřívačem TUV bude na potrubí studené vody instalován pojistný ventil MEIBES DUCO typ . Otevírací přetlak pot=3kPa. Minimální průřez sedla ventilu So=1mm2. Navržen pojišťovací ventil DUCO MEIBES 1“ x 1. Ekvitermní regulátor - set CR 04 . Inštalácia nízkoemisného zdroja pre výrobu tepla v obci Detvianska Huta – rekonštrukcia . POJISTNÝ VENTIL (SOUČÁSTÍ DODÁVKY ELEKTRICKÉHO OHŘÍVAČE EWH-N).


SDRUŽENÁ POJISTNÁ ARMATURA MEIBES DUCO EB. Pokud chcete poslat dotaz k produtku, stačí vyplnit níže uvedený formulář. To platí také tehdy, když je ventil.


Na vratném potrubí bude osazen regulační a vyvažovací ventil STAF DN10.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky