pátek 18. července 2014

T kus mosaz redukovaný

T - kus redukovaný 1R mosaz. TMR T kus mosaz redukovaný x 1. Přihlaste se pro přístup do seznamu zboží. Běžná cena: 19Kč s DPH Naše cena: 16Kč s DPH Ušetříte: 2Kč s. Použitelnost: rozvody pitné vody, rozvody topení, rozvody vzduchu, .

Běžně dostupné zboží v uvedeném rozsahu. Po obdržení objednávky prověříme a telefonicky Vás budeme informovat a přesném termínu možného doručení. Slevy můžete využívat až po přihlášení. Nákup bez rizika: dní na vrácení. Nabízený produkt T - KUS redukovaný mosaz tedy pochází z oficiální české distribuce a vztahuje se na něj plná záruka.


U nás máte také jistotu, že v případě. Minimální množství pro objednání je 1. Pro zjištění dostupnosti nám pošlete dotaz.

Použití: Studená voda PN 1 TUV PN 1 plyn PN 4. Umístění: do země i do zdiva. Nabízíme plynové a elektrické kotle, kamna, krby, otopná tělesa, podlahové topení, bojlery, vodovodní baterie, vany, sprchy, roury aj. Materiál mosaz CuZn40Pb PN 2 T = 120°C. Mosazný nátrubek redukovaný vnitřní závity.


Soupis materiálu mosaz název množství cena MJ celkem mosaz dvojvsuvka. Mosazné spojky na plast - Mosazné spojky pro spojování plastového potrubí. Svěrné spojky a navrtávky DONSEN jsou konstruovány pro spojování trubek s vnějším průměrem 20 . Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.


Tělo: měď nebo opracovaná DZR mosaz O kroužek: EPDM Zarovnávací kroužek: nylon se skelnými vlákny. Zářezný kroužek: nerezová ocel . YM5 koleno topenarske vnitrni-vnejsi, mosaz , 50. Systém PPR – plastový potrubní systém pro rozvod pitné, studené a teplé vody, ústředního a podlahového vytápění. Potrubní systém z PPR je určen pro použití . Pokud je u našeho dodavatele, .

Sada kulových kohoutů x s převlečnou maticí a těsněním. Určeno pro všechní rozdělovače s vnějším závitem 1.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky