pondělí 14. července 2014

Dřevěné kolečko

Samostatné pojezdové dřevěné kolo - A50. Dřevěná kolečka - ø-mm (10ks). Plně funkční kolečko je vyrobeno za účelem dekorace a jako zahradní doplněk.


Vybrat si můžete dřevěné rámečky, krabičky, kasičky, podložky, poličky, ptačí budky, podnosy, truhlíky a mnoho dalšího. Vyroben je však za účelem dekorace a jako zahradní doplněk.

Objednejte jim dřevěné kolečko , které krásně ozdobí zahrádku, terasu nebo skalku. Přírodní dřevěný přívěsek se hodí k dalšímu dotvoření. Je rovný, nahoře má otvor k zavěšení. Není barvený ani lakovaný, každý kus se může liši. Je vhodné k domalování a dalšímu tvoření např.


Doporučujeme nátěr či jinou lazuru. Vyberte si co potřebujete z 2aktuálních inzerátů dřevěné kolo.

Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém . Díky široké podestě ze dřeva stojí kolotoč stabilně na dně klece nebo ve výběhu. Dbejte a to, aby se kolo snadno točilo, v opačném případě ho promažte . Jejich využití je opravdu mnoho - vlastní fantazii se meze . Závěsná hračka pro ptáky určená do klecí a voliér. Kolečko s rolničkou zavěšené na motouzu.


Má hladký broušený povrch - skvělé třeba pro malování. Původně byla stavěna ze dřeva , ve 20. Vhodné do zahrady, na terasy, . Staré dřevěné kolečko z trakaře, Cena: 5Kč, Lokalita: Blansko. Překlady z češtiny do angličtiny, francouzštiny, . Stojánek na jmenovku dřevěné kolečko.


Nové dřevěné kolečko je nepostradatelnou součástí zahradního vybavení. Svou jednoduchou konstrukcí, barevnou kombinací a kvalitním provedením si získá . DPH 8Kč Vaše cena s DPH Kč Více o dopravě. Pro finální dotek na vašich .

Interaktivní hračka pro papoušky, která rozvíjí jejich přirozené schopnosti. Hračka je vyrobena z přírodního dřeva s karabinou pro snadné zavěšení. Kód produktu, Popis, Dostupnost, Naše cena, bez DPH.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky