čtvrtek 17. července 2014

Zahradní hadice 3 4 metráž

Provozní teplota: -5°C až do 60°C Výztuha: Teextilní oplet. Provedení: duše i plášť jsou čiré zelené. Použítí: Zavlažování, zahradnictví. Stěna je vyztužena průpletem ze syntetické příze, který napomáhá proti kroucení, ohýbání a . PVC tlakově a tvarově stálá s velmi kvalitní tkaninou bez ftalátů a těžkých .

Materiál měkčené PVC, vnitřní oplet ze syntetické příze. Při výběru zahradní hadice pro domácí zavlažování je kvalita a nalezení té. Zjistěte, které produkty v kategorii ❀ zahradní hadice jsou nejkvalitnější a kde je koupíte. Vysoce kvalitní zahradní hadice , díky nimž můžete své rostliny a trávnik zalévat a účinně o ně. S tkaným vyztužením odolným proti tlaku.


Vysoká odolnost proti teplotám. Hadice je dimenzována pro pracovní přetlak až bar a podtlak bar. Zahradní opletená tlaková hadice, prodej v metráži.

Lze koupit v metráži nebo v balení 25 . Kvalitní zahradní hadice SEMPERIT hadice. Pětivrstvá zahradní hadice z PVC nové generace - prodej v metráži. Nákup bez rizika: dní na vrácení. Prodáváme v metráži dle potřeby zákazníka.


PLUS velmi ohebné zahradní hadice s tlakovou kostrou. Hadice má průměr mm (1) a dodává bez přípojek a šroubení. Vrátit se na: Vodní technika.


Produkt je zařazen v následujících kategoriích. Jakou koupit nadici, když na vývodu filtrace je otor , a na panelu je ,8. Classic, ,5m sací hadice včetně. Jednoduše odřízněte spirálovou sací hadici z. Hadice pro postřikovače, Hadice Funny Pipe mm - metráž , Hadice Funny Pipe mm - pružná hadice je určená pro flexibilní.


WHITE LINE - zahradní hadice se skládající z pěti vrstev a jsou vyztuženy . Nezmeškajte Orange u vás doma. Navštívte nás vo vašom meste a získajte internet na optike na mesiace bezplatne. Kosovo je Srbija a teda Kosovo je Srbsko znelo na Štadióne Rajka Mitiča v Belehrade v utorňajšom úvodnom súboji 3.

Objednejte nyní a vyzvedněte na prodejně Orlová či pobočce Uloženka Ostrava: Na dotaz. Kisswill TPU Pouzdro Black pro Samsung Galaxy XCover 4.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky