pátek 18. července 2014

Vodoměrná šachta plastová hranatá

Uvnitř je šachta vybavena plastovým žebříkem a plastovým podstavcem pro . Dle požadovaného tvaru je možné vodoměrné šachty dále dělit na hranaté nebo válcové. Samonosná vodoměrná šachta hranatá. Nesamonosnou variantu je potřeba obetonovat. Tyto šachty mají hranatý tvar a jsou navrženy aby je nebylo .

Celoplastové vodoměrné šachty se používají k instalaci domovních mechanických vodoměrů nebo jiných měřicích prvků. Jsou vyrobeny z velmi odolného plastu . Vodoměrná šachta samonosná hranatá č. Tvarová alternativa plastové vodoměrné šachty , pokud není možné využítí šachty kruhového tvaru. Plastová vodoměrná šachta samonosná.


VODOMĚRNÉ ŠACHTY ZA AKČNÍ CENY OD 6. PRO ZJIŠTĚNÍ KONKRÉTNÍ CENY VYPLŇTE.

Vyrábíme vodoměrné plastové šachty , které slouží k připojení vodovodní přípojky k hlavnímu vodovodnímu řádu mimo. Do plastových vodoměrných šachtic je možno umístit i více vodoměrů. Hranaté provedení vodoměrných šachtic: . Výhody samonosných plastových vodoměrných šachet KELLNER CZ.


Vodomerná šachta hranatého tvaru s odnímateľným poklopom. Vodomerné šachty hranaté nesamonosné - podrobnosti a cenník. Při nízkých teplotách po 5°C začíná být plast křehký a mohlo by se stát při nárazu, že prasne. Výroba, prodej, montáž i servis vodoměrných šachet Litomyšl. Rozměry v mm, Cena v Kč bez DPH.


Druhá varianta je vodoměrná šachta hranatá vyrobena svařováním homogenních. Ceník jímek,septiků a vodoměrných šachet. Dvouplášťová nádrž libovolného tvaru (kruhová, hranatá nebo oválná) je určena.


Vstup do šachty je umožněn kruhovým nebo hranatým otvorem po žebříku. Montáž plastových vodoměrných šachet PJ-ŠVO se provadí dle montážního. VS H hranatá -je určený k instalaci pod úroveň terénu bez dalšího statického.

B (určen pro obetonování) - plastová šachta slouží jako ztracené bednění a . Přístup na dno šachty je po plastových stupadlech. Na dně šachty je umístěna plastová stavitelná konzole pro uchycení vodoměru. Domovní vodoměrné šachty slouží k osazení vodoměru a příslušných armatur na. Součástí samonosné vodoměrné . Pokud by chtěl někdo vodoměrnou šachtu , mám jednu na prodej.


Brnenske vodarny skutecne nepovoluji jine, nez hranate sachty.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky