středa 9. července 2014

Vyhřívací pás na záda

Jsou Vaše záda každodenně namáhané, ztuhlé a unavené? Mobilní zahřívací dečka zad a břicha s akumulátorovou baterií. Pás je určen pro vyhřívání za břicha, krku a kloubů.


Pás lze srolovat a používat také jako límec na krk. Je vyroben z prodyšného fleecu. Zahřívací pás určený pro záda a šíji.

Velkoobchod ZSZ Praha distribuje vyhřívací dečky. Pás má flexibilní použití, takže není problém jej použít tam, kde právě potřebujete. Tvar přizpůsobený zádům a krku. Materiál je z příjemného, ​​ prodyšného mikrovlákna (Öko-Tex Standard), který lze prát v pračce na ° C. Kdo z nás v dnešní době tyto zdravotní problémy neřeší!


Sanitas vyhřívací pás Sanitas SHK na krk a záda. Díky nabíjecímu akumulátoru vydrží dečka v provozu až hodiny bez . Vyhřívaný bederní pás Savior - Bolavá záda ? Vyrobená z polyesteru Nastavitelný pružný pás Velmi měkká (sametový povrch) .

Bederní pás chrání záda , ledviny a zabraňuje jejich prochladnutí. Proto pokud máte podobný problém v okolí, přestaňte se neustále dohadovat a vyzkoušejte vyhřívaný bederní pás. Vyzkoušejte samozahřívací pásy z . V nabídce e-shopu Sportnanetu. Naše babičky s důvěrou používaly tzv.


Výhřevnost pásu lze snadno ovládat pomocí nastavení na teplotní stupně. Akumulátorový nahřívací pás Medisana poskytuje blahodárné teplo na záda a břicho. MNOHOSTRANNÉ POUŽITÍ Svaly, ruce, nohy, záda , krk, hlava - vyhřívací dečku. Bolí Váš břicho, záda , bedra nebo ledviny? Promed vyhřívací pás uvolňuje svaly a může dokonce pomoci při.


To chce klid a nohy v teple, proto u nás najdete vyhřívané boty, bačkory i pantofle. Záda vám prohřeje vyhřívací pás , nebo se zachumlejte do . Skvělým řešením jsou elektrické vyhřívací deky nebo nahřívací papuče. Jde o speciální pásy , které se přikládají na krk, záda , nohy, nebo . Prodyšnost přináší dobrý odvod potu od těla a pomáhá tak váš záda.


Bolest zad - bederní pás už rozebírají maminky na webu eMimino. Podívejte se na jejich rady a přidejte do diskuze své zkušenosti. Určitě si vyberete také další .

Anatomický design - praktický a nastavitelný pás na suchý zip pro připevnění na.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky