úterý 1. července 2014

Kabelová chránička dělená

Systém dělených chrániček je vhodný především pro ochranu podzemního ukládaní kabelů a při trasování energetických a sdělovacích. Uložení vedení, krabice trubky a chráničky chráničky dělené. Popis produktu: Dělená chránička 1x 5. Díky dělení lze doplňovat o další kabely.


V našem portfoliu výrobků najdete vše, co se týká ochrany kabelů.

K našim klíčovým výrobkům patří kabelové chráničky , dělené chráničky, dále kabelové kryty . Kopoflex ohebná trubka kopoflex 1mm, chránička , chranicka,. Barvy korugovaných chrániček : ČERVENÁ ( energetika) , ČERNÁ (UV stabilní) pro. Dělená hadice WST se používá jako elektroinstalační chránička pro konfekcionované kabely, případně pro větší množství malých vodičů.


ODOLNÉ DĚLENÉ CHRÁNIČKY SYSPRO. Instalace bez nutnosti přerušení provozu na kabelech. Dělená kabelová chránička Plastag, -až 60°C, HD-PE (m = ks). Používají se také pod silnicemi, ulicemi a kolejemi .

Potřebujete dodatečně ochránit kabelové vedení uložené v zemi již delší dobu? KOPOHALF priemer 110mm červená, BA . Dělené chráničky Kopohalf vyrábí Kopos Kolín ve dvou průměrech, a to 1a. Použití pro dodatečnou ochranu již položených kabelů nebo naopravu poškozených chrániček. Dají se položit volně do výkopu i zalí do betonové . Chráničky kabelů pro potřeby ochrany kabelů a vodičů elektrické energie.


Uložení chráničky ve výkopu PE 90x5mm, dělená chránička m. Trubka kabelová chránička dělená 90x5mm m. Kabelové chráničky dodávané v rolích se vyrábí s vrchní vrapovanou vrstvou z PEHD a vnitřní elastickou vrstvou z PELD. PVC trubky se používají jako kabelové chráničky pro ochranu kabelů v energetice a telekomunikacích. Jsou hrdlované, což umožňuje snadné spojování trubek.


CSPP chránička dělená pro dodatečnou montáž,polypropylén. Kabelová chránička z polyamidu, polyethylenu, polypropylenu, polyesteru a polyuretanu. Kabelové zákrytové desky, kabelové trubky, kabelové žlaby, zemnící materiály a další.


Flex kabelová chránička dvouplášťová. KABELOVÁ CHRÁNIČKA ZEMNÍ DĚLENÁ DN DO 1MM. Výstavba nového kabelového rozvodu nahrazujícího část stávajícího kabelového rozvodu ko- lidujícího.

NN do chráničky u čtyřpodlažních BD. Demontážní dělený stahovák (pár) pro násuvné fitinky.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky