čtvrtek 31. července 2014

Bassreflex výpočet

Návody, články, konstrukce, schémata, zapojení, diskuzní fórum, bazar, fotogalerie,. Výpočet bassreflexu (pomoc) (Stránka 1) - Reprosoustavy - Audioweb. Program na návrh a simulacie ozvučnic. Vypocet bassreflexu a polstrovani bedny.


Základné údaje - údaje o reproduktore, Fs - rezonančná frekvencia, Qts - celkový činiteľ akosti, Vas - ekvivalentný . Ozvučnice pro řešené basscombo a výpočet nátrubku.

Zato špatně navrženým BR ano. Uvědom si také že různé programy a teoretické výpočty jsou k ničemu . Sb způsobí výpočet délky hrdla (je li zobrazen graf pro bassreflex ) a . Zrejme najobľúbenejším typom ozvučnice medzi mladými ľuďmi je bassreflex , hlavne preto, že basy sú s jeho použitím silnejšie. Málokto ale vie ako vlastne . Potreboval bych zkontrolovat vypocet prosim. Když už si pořídíte bassreflexovou ozvučnici, doporučuji také nátrubek přizpůsobit samotnému reproduktoru, špatně nastavený bassreflex.


Jednoduchý výpočet : Do deseti litrů se . Bassreflex bych ti doporučil,ale nevím velikost tvého repra 10?

Material použijem buď MDF alebo DTD. V této práci pojmenované Návrh a výpočet vícepásmových reproduktorových soustav je přiblížena základní problematika. Výpočty WIN - Výpočet výhybek, tlumivek, traf a bassreflexů od EMI DJ.


Výhybky - Návrh výhybek od Lukáše Kunovského. Nevím jak se počítá bassreflex když vyrobíte bednu. Když takový reprák strčíš do bassreflexu tak když ten bassreflex budeš ladit tam, kde bys ho. Nějak v tom winisd nevidím výpočet výchylky. CÍVKA, BASSREFLEX , cívka: 3. N, 19 otáček, objem bedny (vnitřní) . OZVUČNICE TYPU BASSREFLEX (VENTE PORTED).


Vhodné pro: naladění bassreflexové ozvučnice. SLEVA 5Kč skladem ano ks . Výpočet maximálního ztrátového výkonu a určení potřebného . Subwoofer - je důležitou součástí každé plnohodnotného zvukového systému. V některých případech, subwoofer lze sestavit ručně.


Proto je třeba vzít v úvahu . Který repro použít ti neporadím, ale výpočet basreflexu není nic.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky