čtvrtek 17. července 2014

Vymena mrazove zatky

Výměna mrazové zátky – Ford Pinto. Mrazová zátka slouží k uzavření výrobních otvorů v hlavě nebo bloku motoru a zároveň chrání hlavu nebo blok při . Jako mrazová zátka se označuje zátka uzavírající otvor v bloku nebo hlavě spalovacího motoru. Snadnost výměny zátky závisí na její přístupnosti.


Zdravím, tak mi odešla mrazová zátka. Prorezla dirka a utíká voda ven.

Máte někdo nějakou zkušenost s výměnou ? Asi bude lepší vyměnit rovnou všechny 4 . Neviem o aký motor sa jedná ale protimrazové zátky môžu byť vytlačené aj. Měl bych obavu, že při těch mrazech co byly, to nebude jen o mrazových zátkách. Zdravim, po známém máme 4hdi a nenapadlo nás, že není v motoru fridex.


Voda samozřejmě zamrzla a nyní po rozmražení a nastartování . Takže jsme rovnou objednali novou přírubu a zítra jdu na výměnu , takže se na. Díky za vysvětlení té mrazové zátky , ani jsem netušil, že něco .

Opatrne vyberes mrazove poistky, ja som pouzil na vypacenie tenky. Hematologovi za návod na výměnu mrazových zátek , ale přece jen to . Zo sortimentu výrobkov firmy VEMA máme v ponuke mrazové poistky do blokov motorov, vypúšťacie zátky olejových …Dočítať sa viac . Protimrazová zátka od FEBI BILSTEIN. Měl bych dotaz, jak moc dobře se ti vyndávala ta mrazová zátka z bloku a. Marazová zátka - Zetor - Průměr mm Freeze plug - Zetor - Diameter mm. Tak zatím díky,v pondělí to vezu do servisu ať juknou na ty mrazový zátky a budu se modlit,ať neni v háji těsnění,nebo ať není ruplá hlava. Mrazovka, mrazová zátka 36mm pro VW Golf.


Ventily zaklepané, pístová skupina na výměnu , rozvodové tyčky ohlé,. Původní mrazovky byly částečně zkorodovaný, takže chladící . Potřeboval bych radu jestli už někdo řešil výměnu mrazové zátky na bloku mozoru u CRD. V zátce se mi udělala malá dírka a chčije voda.


Má-li motor montovány mrazové , ( zaslepovací zátky ) kontrolujeme jejich těsnost. Pokud někdo máte zkušenosti s výměnou a kde zakoupit nové bude rád za každou informaci. Celá výměna trvala cca hodiny, tmel potřeboval zatuhnout . V části případů se oprava řeší výměnou součástek.


Proto se ptáje tam nějaká mrazová zátka nebo něco, kde by voda mohla utíkat. Pokud to neni ta zezadu motoru, tak by snad pri vymene nemusel motor ven, .

Na mě to podle těch fotek působí jako prorezlá protimrazová zátka. Ta by měla jít teoreticky vyměnit, ne? Mrazové zátky , pokud nejsou dosažitelné jako náhradní díl, vystřihneme a .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky