čtvrtek 31. července 2014

Lakovací box prodej

Prodám lakovací box SAIMA Gamma II, Hořák na plyn. Moderní kombinovaná lakovací a sušicí kabina pro aplikaci tradičních nátěrových hmot, akrylátových i vodou ředitelných barev. Nabízíme k prodeji použitý lakovací box. V případě zájmu nebo bližších informací nás . Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém .

Detailní popis Splátkový prodej Nezávazná nabídka . Poptávám vzduchotechniku do lakováci kabiny. Prodám plně automatickou lakovací linku na dílce o maximální šířce. Další nabídka lakovacích kabin a příslušenství. Pouze správně projektovaný lakovací box vám může . Nalezněte použité stroje z kategorie Stříkací kabina, nebo prodejte své vlastní.


Naše široké portfolium strojů a služeb uspokojí i toho nejnáročnějšího zákazníka.

Průmyslové lakovací stříkací kabiny a boxy Saima. Carsuit dodává nové i použité lakovací kabiny, vysoušecí panely a autolaky. Celý lakovací box je vyroben z nerezové oceli. Vzduchotechnika je regulovatelná - 1. Kompletní mobilní lakovací kabina PaintTROTTER je ideálním řešením! VOC prodá, musí vést evidenci o prodeji tohoto materiálu.


V naší nově zrekonstruované lakovně nabízíme možnost lakování ve dvou. Prodej filtračních materiálů paint stop . Menší lakovací box je využíván k lakování drobnějších dílů, v delším boxu jsou pak . EPS a zároveň pak na zahájením vlastní výroby a prodeje pěnového polystyrenu. Barvy - stroje a zařízení - prodej. V současné době máme kombinovaný lakovací a sušící kabiny s přípravnou halu.


Dílna se nachází v areálu provozovny pronajímatele a je dobře . Lakovací kabina má funkci stříkacího boxu i sušárny a je . SAIMA, tryskací kabiny SAIMA, autolaky DuPont - Axalta, průmyslové.

Naše lakovací kabiny a další technologie jsou zapojeny ve více než stovce provozů v České . Disponujeme vlastní lakovnou s lakovací kabinou nově vyvinuté generace WOLF, která je současně lakovacím a sušícím zařízením. Jsme Váš partner pro kompletní dodávky lakoven. Zajišťujeme výrobu, montáž a servis lakoven. Pro moderní plastové stříkací kabiny jsme vyvinuli systém HiVision, který řídí management spotřeby elektrické energie, efektivitu využití lakovací linky, náklady.


Dodáváme linky pro povrchové úpravy. Více než třicetiletá zkušenost společnosti SAIMA umožnila vyvinout lakovací. Stali jsme se společností s celorepublikovou působností, naši nabídku jsme rozšířili o prodej lakovacích . Model IRB je lakovací robot pro lakovací linky, navržený speciálně pro povrchové úpravy dílů menších rozměrů ve všech průmyslových odvětvích.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky