čtvrtek 31. července 2014

Pasovina 2mm

Nazývá se plochá ocel, plocháč, pásovina. Standardní výrobní délka je. Ocelový profil plochý, tažený za studena. Plech z tahokovu ocel 2mm x 5mm x mm.


Vhodné použití je jako součást ozdobných kovaných plotů, bran, branek, schodišť, zábradlí, mříží atd.

Popis produktu: Ocel plochá o šíři 10xmm materiál jakosti S235. Materiál lze objednat po centimetrech a při zadávání do objednávky je třeba dát celkovou . Oceľový profil tenkostenný uzatvorený štvorc. Hliníková pásovina šírky 20mm a hrúbky 2mm bez povrchovej úpravy - surový hliník. Vhodná pre inštaláciu a chladenie LED pásov.


Profil je možné objednať len na celé metre a uvedená cena je platná za 1m. Svietidlá PHILIPS - značkové kvalitné exteriérová . Bezplatná inzercia, pasovina na predaj a inzercia.

Vitajte na internetových stránkach spoločnosti Majster Dom. Označení oceli, Mechanické vlastnosti b). MPa, mm ≤ e e ≤ mm MPa, Lo = mm. Kutilské profily nevyžadují zvláštní údržbu a lze je snadno upravit pomocí. Poptávám hutní materiál: Popis: nerez pásovina.


Profil poptávajícího: soukromá osoba z okresu Znojmo. Ploché a čtvercové hliníkové tyče - plocháče, hranoly. Pásovina 50x5mm - dvojitá perforace. Nabízíme kvalitní ocel na výrobu nože pro nožíře. Nejširší výběr oceli pro nožíře za skvělé ceny.


Zboží skladem ihned k odeslání. Spájkovací cín - primer drôtu 2mm - hmotnosť. Chcete byť informovaní o novinkách? Cu pasovina co se používá do rozvaděčů by se nahodila?


Koukám tu na 2mm , tu mohu dodat. Mosaz, CuZn3 trubky, 5× mm , dohodou. Hobby profily nevyžadujú zvláštnu údržbu a možno ich ľahko upraviť .

Profil I, výška mm, šírka mm , dĺžka jedného kusu 3mm. Drát ostnatý PVC 2mm BODLÁK.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky