pátek 11. července 2014

Záhradná hadica zmršťovacia

Zmršťovacia hadica - rôznych dĺžok. Flexibilná extrémne pevná záhradná hadica v rôznych dľžkach. Po naplnení vodou sa automaticky . Jej kúzlo spočíva až v trojnásobnom predĺžení . Nákup bez rizika: dní na vrátenie. Zadovážte si elastického pomocníka k záhradným .

OBI online a vo Vašej OBI predajni! Výrobca: Dimenza , Kategória: Hadice a boxy. Zbavte se své staré zahradní hadice : od nynějška bude práce na . Záhradné hadice nákup a rezervácia v OBI. XXL Hose má jedinečný a praktický dizajn.


Ideálne riešenie pre údržbu Vašej záhrady. Neradi rozmotávate a prenášate ťažké záhradné hadice? Trojvrstvová flexibilná hadica z mäkčeného PVC zosilnená polyesterovým vláknom, hladký povrch, priehľadná, pre rôznorodé záhradné použitie. Hadica má pôvodnú dĺžku m, po naplnení .

Najväčšou výhodou je jej schopnosť sa predĺžiť (o metrov) až v momente keď v nej . Vnútro hadice je vyrobený z odolnej a pružnej gumené sieťoviny tvoriaci ochrannú vonkajšiu vrstvu . Súprava zmršťovacej hadice , multifunkčnej pištole, rýchlospojok a adaptérov. Vďaka špeciálnej technológii sa hadica po natlakovaní zväčší až na svoj . Pružné záhradné hadice XGarden. Technická špecifikácia: Dynamický tlak: od do . Automaticky sa predĺži až na . Zahradná hadica zmršťovacia , 5m-5m,funkcií, GEKO.


Rozprašovací hadice (funkcií). Revolučná HOSE Revolučná záhradná flexibilná hadica 60m sa pýši inovatívnym dizajnom, ktorý ju odlišuje od všetkých ostatných hadíc. Záhrada Závlahy a zahradné hadice Hadice. Patriot Silver line Patriot Gold line Patriot Diamond Line Sacie hadice . Inovace v zalévání zahrady Revoluční hadice. Skvelá záhradná hadica , ktorá je vďaka špeciálnej technológii zmrštená a pri prúde vody sa dokáže natiahnuť až na dĺžku metrov.


Vyberte si z bohatej ponuky zliav. REHAU zmršťovacie hadice , izolujú, obaľujú, označujú a chránia. Po vypnutí vody sa v priebehu . Patentovaná technológia inovatívneho dizajnu radí samozmršťovaciu hadicu k najlepšie záhradnej technike.


Výber až zo šiestich dĺžok hadice.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky