pondělí 21. července 2014

Solární pumpa čerpadlo

V naší nabídce najdete čerpadla na solární pohon. Ať už jde o solární fontány, pumpy , provzdušňovače nebo celé sety. V této sekci naleznete pumpy , čerpadla , filtrační sety a další doplňky pro Vaše zahradní. Systém s ponorným čerpadlem odolným vůči opotřebení a solárním modulem vč. Nadstandardní čerpadlo s ochranou proti.


V-24V čerpadla pro solární aplikace.

DC bezkartáčový motor s vysokou energetickou účinností řízený mikroprocesorem, . Jakmile dopadne sluneční záření na solární modul, čerpadlo začne pracovat a. Plovoucí solární hloubková pumpa se jednoduše položí na vodní hladinu, . Tato solární vodárna je hlavně určené pro dodávku vody do vodovodního rozvodu pod tlakem, čerpadlo pracuje s napětím 230V. Ponorné čerpadlo začne pracovat při dopadu slunečního záření na solární fotovoltaický panel. Plnící pumpy solární Pumpa plnící elektrická k doplňování kapaliny do solárních systémů z 25l kanystru s připojovacím závitem DIN Vozík plnící Profi . Vhodný prodlužovací kabel pro osvětlovací okruh resp. Solární vodárna je vhodná k .

Nabízíme solárně poháněná vodní čerpadla 12V. Vysoce kvalitní čerpadlo ve spojení s výkonným krystalickým solárním panelem je ideálním doplňkem pro váše zahradní jezírko. Výkon čerpadla je nastavitelný . Pro působivý a efektní proud vody! Jedná se hlavně o silný prou čerpadlo je . Doplňovací pumpa solárního systému. Elektrická plnicí a doplňovací pumpa s pístovým čerpadlem se spolehlivým chodem,.


Ruční pumpa je určena pro naplnění solárního systému teplonosnou kapalinou. Díky solárním čerpadlům , lze vytvořit vodní efekty také bez přívodu elektrické energie. Pastevní pumpy , příslušenství. Jedno stlačení pumpy dodá cca litru vody. Napájecí žlab se solárním panelem 55W doplněný o ponorné čerpadlo do vrtu.


Expanzomaty pro solární systémy CIMM SOLAR CE 12l stojatá tlaková nádoba 10bar. Pumpu mi půjčil, tak to zítra takto dotlakuju. Cirkulační čerpadlo solárního systému nic neodvzdušní.


Prodej instalačního materiálu pro topení, vodu a plyn. Prodej krbových vložek, tepelných čerpadel , solárních systémů a rekuperačních jednotek Regulus.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky