úterý 1. července 2014

Gelový ohřívač rukou

Kapesní ohřívač Vaude je jedním z ohřívačů , které se označují jako gelové. Jsou to ohřívače určené pro opakované použití, založené na principu vývoje tepla při . V pletené sovičce je schovaný sáček s gelem , který lupnutím plíšku začne . HOT PACK, gelový ohřívač rukou , neomezený počet použití, ohnutím plíšku ohřívač začne hřát cca 2h, pro obnovení funkce nutné vložit do teplé vody na cca. Ohřívač rukou pro vícenásobné použití, ks.

V polštářku je gel modré barvy a kovový plíšek, který po . Vydrží až několik set použití. Popis produktu: x gelový ohřívač rukou značky Jack Pyke. Rozehřejte jednoduše ve vodě. Vyzkoušel jsem několik druhů - gelový , benzínový, uhlíkový a chemický (oxidační ). Teplo je tvrdé (pytlík hřeje i když se na něj sáhne studenou rukou ). NÁVOD K POUŽITÍ (AKTIVACE) Sáček je naplněn transparentním gelem a kovovým plíškem o .

Může být na stejné bázi jako kapesní ohřívač, nebo se aktivuje pomocí zlomení indikátoru - plíškui uvnitř polštářku, čímž se . Chtěl jsem se zeptat zda a jaké máte zkušenosti s látkovými ohřívači. Ruce ti ohřeje gelový polštářek stejně jako grelka, ale teplo ti díky tomu . Toto hřejivé srdíčko Vás v mžiku zahřeje, stačí prolomit kovový plíšek uvnitř gelového polštářku. Na českém trhu se můžete setkat s gelovými ohřívači na principu tvorby tepla při krystalizaci, které. Footwarmer - ohřívač nohou a handwarmer - ohřívač rukou.


Tučňák má v sobě tekutý gel a aktivační plíšek. Jakmile zlomíte plíšek, vyvolá se chemická reakce, na základě které gel. Oválný ohřívač rukou se aktivuje stisknutím kovové destičky uvnitř.


Transparentní hřejivý polštářek s barevný gelem , opakovaně použitelný. Benzinový ohřívač se dá bez problémů sehnat v různých army prodejnách na. Musím říct že tohle je super věc fakt to pěkně topí a když má člověk vyloženě vymrzlé ruce může se to hodit.


Oproti gelovým ohřívačům ty jsou na prd. Podle návodu jsem je povařila ve vodě a sáčky nabyly zase gelové podoby. Poslouží snad k přihřátí rukou , pokud něco dělám v chladu holýma rukama a. Nyní si můžete objednat ohřívací jednorázové sáčky s logem .

US Chladící gelové polštářky, ks v balení, modré. Gelová vložka MFH teplá, studená. Ahoj, dnes ráno se mi dostala do ruky zajímavá věcička, která mě hned inspirovala ke zkoumání. Jedná se o obyčejný ohřívací polštářek. Musíte držet hlídku někde venku - co si prohřát ruce ? Jaký zázrak to má na svědomí?


Celý proces funguje na základě chemické reakci mezi gelem a kovovým plíškem. Kovový plíšek uvnitř srdíčka stačí .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky