čtvrtek 17. července 2014

Termostatický ventil 1 přímý

Tělesa ventilů jsou vyrobena z poniklovaného bronzu. Pevně nastavený průtok Kv DN . Povrchová úprava - chromVnější závit s těsnícím kroužkemPro tento typ ventilu. Udělejte si přehled o cenách, přečtěte . RA-N ventilová tělesa s přednastavením jsou vhodná pro teplovodní dvoutrubkové systémy s nuceným oběhem.

Přednastavení se používá pro omezení . Standardní model s vnitřním závitem. Nátrubek s převlečnou maticí s . GIACOMINI termostatický ventil 1. Nákup bez rizika: dní na vrácení. NEW-SMART THERMO V7termostatický přímý ventil a šroubení. Připojení na měděné trubky Ø.

Přímý ventil Multilux pro žebříkové radiátory Koralux, typ M se spodním připojením. Těleso je vyrobeno z poniklovaného korozuvzdorného bronzu. Popis produktu Danfoss termostatický ventil přímý.


Zajímá vás Ventil radiátorový nebo obecně Ventil do vaší koupelny? Prohlédněte si sekci Armatury a příslušenství a vyberte si Ventil. Přímý termostatický ventil pro radiátory. Plynule přednastavitelný termostatický ventil vhodný pro všechny termostatické hlavice a termoelektrické pohony . Ventily otopných těles jsou používány v teplovodních soustavách pro regulaci prostorové teploty v jednotlivých místnostech nebo zónách. Vybírejte kvalitní i designové konvektory v různém provedení.


Heimeier ventily a hlavice pro radiátory. Využijte velmi výhodné nabídky. Radiátorový ventil bez přednastavení. C, s krytkou 90°C, lisovací provedení 110°C.


V-exakt - radiátorový ventil přámý DN15. Přesné přednastavení průtoku pomocí klíče.

Možnost plynulé změny přednastavení kv hodnoty. Použití pro neagresivní média a pro . Osazuje se na přívod topného média, kapilárou čidlo . RAE - pro klasické radiátory. Termoelektrická hlava pro term.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky