pondělí 28. července 2014

Spořič vody perlátor

Jeho úkolem je vypouštět vodu z baterie ven. Při použití perlátoru dochází k významné úspoře vody. Prověřený český výrobce šetřičů vody.


Nabízíme šetřiče pro vodovodní baterie, sprchy a toalety. Vyřešíme vyšší spotřebu vody a energie.

NOVASERVIS perlátor , spořič vody M24x( ks) PER,012. Udělejte si přehled o cenách, . Vyměňte váš stávající perlátor ve vodovodní baterii za úsporný perlátor EcoWaterSaver! Pořiďte si perlátor neboli spořič vody ! Perlátor ( spořič ) je součást vodovodní baterie. Existují typy na umyvadlo (vnější a vnitřní závit) a typ do sprchy (závit z obou stran mezi baterii a hadici).


Jun Brněnská firma Watersavers vymyslela unikátní perlátor na vodovodní baterie.

Díky němu mohou lidé ušetřit až procent vody , aniž by o tom . Tím, že souvislý proud vody rozdělí. Každý spořič vody je žádoucí, jen jestli to pánové s těmi nepřehnali. Zakoupit můžete pouze samotný úsporný perlátor pro vodovodní baterii nebo perlátor. Realizační doba: pracovních dnů. Na běžný perlátor se usazuje vodní kámen, postupně koroduje a rozpadá se.


OBI Deco-Line spořič vody Saveo je plastový a chromovaný. Hodí se pro všechny standardní přípojky 1mm. Díky perlátoru ušetříte za vodu, nastavíte si baterií přesnou . Nov Vynikající pro komfortní a úsporné mytí. Povytažením nahoru získáte bohatě provzdušněný prou zatažením dolů jemnou spršku. Běžnou součástí vodovodní baterie je perlátor.


Má více funkcí, ale může šetřit vodu. Instalace spořiče je jednoduchá a zvládne jí každý. Nov Často se také instalují kloubové spořiče s možností natočení směru proudění vody.

Další možností je prodloužený pružný spořič. Tento perlátor vám pomůže s úsporou vody. Dec Šetřič vody , perlátor už rozebírají maminky na webu eMimino. Mezi základní funkce, které perlátor plní, patří: provzdušnění vody , omezení stříkání vody ,. Tento ECO perlátor Hihippo snižuje spotřebu vody až o a ušetří Vám tisíce korun ročne.


Dokáže snížit spotřebu vody ! Montáž perlátoru je velice snadná a zvládne ji každý! Spořič na vodu na baterii perlátor Bohumín.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky