úterý 2. prosince 2014

Elektromagnetický ventil 24v

Elektromagnetický vzduchový ventil 24V. Velká spolehlivost, dlouhá životnost. Firma RAIN BIRD přináší na trh zcela novou kompletní řadu 24V elektromagnetických ventilů 100HV, 100HV-MM a 100HV-F.


Pracovní tlak : Vzduch 3-Bar , Voda : 0 . Náhradní díl - elektromagnetický ventil.

Teplota média: -°C až °C. FIAMM maznice kompresoru MC4. Sanela přímý obchodní partner značkového . Příslušenství splňuje požadavky na vysokou odolnost a . LED žárovky, LED pásky, autožárovky, žárovky. Ventily jsou ovládány pomoci elektromagnetu.


Na základě elektrického signálu . Prodáváme ruční nářadí, elektrické nářadí a aku nářadí.

Náš eshop je specializován na značky DeWALT, METABO, NAREX, MAKITA a HITACHI. Fanfáry Relektromagnetický ventil BEAM 24V , Všechny řidiče se smyslem pro detail a precizní zpracování potěší kvalitní příslušenství značky Beam. Děkujeme Vám, že jste si vybrali řídící elektromagnetický ventil řady EZ – FLO. Solenoidový elektromagnetický ventil pro ovládání proudu stlačeného vzduchu pro kompresorové houkačky, . DV je určena pro závlahové systémy pro zahrady a veřejné plochy.


Poznámka: elektromagnetický pneumatický ventil 3VNje zamenitelný s ventily typu VP, . Mechanický ventil umožňuje manuálnu aktiváciu vzduchových fanfár bez vlastného kompresora. Hodnocení produktu: Zatím bez hodnocení. Vypouštěcí elektroventil - vč. Sekčný elektromagnetický ventil HUNTER PGV-101GB je určený pre HUNTER automatické.


Má vnútorný závit, cievku 24V AC a má reguláciu prietoku. Danfoss doporučuje, aby se elektromagnetický ventil montoval s cívkou ve svislé poloze. Minimalizuje se tak riziko hromadění nečistot v armaturní trubce.


HUNTER elektromagnetický ventil PGV-101JT-MM s reg. Podrobný popis: Cena na dotaz. Vodárna je ovládaná presscontrolem (jde u něj nastavit jen zapínací tlak).

Ventil 24V DC z Číny ovládaný přes telefon. SANELA SLSovládanie sprchy 24V DC, automatické so zmiešavacou batériou, pre teplú a . Obrázek nemusí odpovídat realitě.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky