středa 3. prosince 2014

Usb vařič

Naprosto unikátní kombinace outdoorového vařiče a nabíječky pro telefony. BioLite CampStove je schopný nabíjet váš telefon zatím co si vaříte polévku, guláš či . Turistický vařič DŘÍVKÁČ 4Heat Stove v. Univerzální turistický vařič 4HEAT Stove prošel vývojem a nyní Vám můžeme nabídnout jeho druhou moderní verzi z . Kompaktní cestovní vařič na tuhá paliva (klacíky, šišky apod.). Vařič produkující z ohně energii pro nabíjení mobilních zařízení přes USB. Ponorné vařiče Rommelsbacher Steba a další.


Varič produkujúci z ohňa energiu na nabíjanie mobilných zariadení cez USB. Pomocí přiloženého USB kabelu propojte USB přípojku na napájecím modulu vařiče s USB portem nabíjecího . Ohřívač vypadá na první pohled jako plotýnkový vařič , pochopitelně vzhledem k napájení z USB portu se nějak zvlášť rozehřát neumí. Spotřebiče pro internetovou generaci, tak znělo zadání 6. Kempový vařič BioLite Stove na první pohled vypadá jako hračka. USB konektoru si můžete dobít své hračky.


Inovací a velkou zajímavostí je to, že se výrobci do konstrukce vařiče podařilo. Můžete si na něm ohřát jídlo a zároveň nabít telefon pomocí USB. Campingový vařič díky měniči tepla na energii nabíjí přes USB libovolný telefon. USB port, který většina lidí využívá na přenos dat například z flash disku, může sloužit i jinak – jako zdroj elektrické energie.


Myslím si, že největším úspěchem vařiče je skutečnost, že můžeme pálit dřevo a mít stejné výsledky jako s plynem.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky