úterý 30. prosince 2014

Klakson na kolo

Lena Klakson trumpeta na kolo Klakson ve tvaru trumpety na kolo. Snadné nacvaknutí na rám řidítek. U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba . Dětský klakson na kolo ve tvaru pejska.


Klakson vydává pronikavý zvuk a lze snadno namontovat na všechny řídítka.

ONE - dětský klakson na kolo , slon. S praktickým klaksonem na jízdní kolo budete na vozovce středem pozornosti. Lze vybírat z pěti různých barevných provedení. Klakson - houkačka na kolo SILVER, Compass - připevnění pomocí objímkykvalitní provedeníOriginální houkačka ( klakson ) na řídítka jízdního kola. Upoutáte pozornost všech okolo s tímto hlasitým klaksonem!


Jsme dodavatel kvalitních sportovních potřeb a potřeb pro cyklisty. Klakson na dětské kolo BARBIE v našem eshopu za skvělou cenu.

Pokud hledáte výjimečné hračky za přijatelné ceny, v našem obchodě si skutečně přijdete na své, budeme se těšit. Kvalitně a moderně zpracovaný klakson . Kolo Fashion Klakson Na Kolo Hello Kitty – objednávejte online za příznivé ceny. Elegantní kovová houčka- klakson na kolo , gumový balónek, snadné upevnění na svorku, délka cm.


Stačí jen zmáčknout na balónek a klakson zatroubí. Využijete nejen na kolo, ale také na tříkolku, . Klakson zabrání jakýmkoli střetům s jinými cyklisty nebo chodci. Cykloklakson Hornit 140dB - Nejhlasitější klakson na kolo na světě!


Tento klakson se snadno připevní na kola nebo koloběžky. Běžná cena Kč Ušetříte Vaše cena Kč . Pro jízdní kola používané na silnicích je ze zákona nutné vybavit kolo výstražným zvukovým znamením. Obsah balení: 1x dětský klakson na kolo.


Hodnotilo zákazníků Recenzoval zákazník. Maminky vědí, že klakson na kolo stojí na eMiminu nejméně. Připojte se na dětský bazar eMimino a nakupujte, prodávejte tam, kde to žije.

BIOLOGIC Blast Airhorn je výkonný klakson , který přehluší i ruch velkoměsta. Pracuje na principu stlačeného vzduchu - pomocí klasické cyklistické pumpičky . Zábavná houkačka se světlem na kolo Mini Hornit je skvělá věc pro malé i větší cyklisty. Nastavte si zvuk, který se vám líbí, rozsviťte světlo.


Barevné provedení nelze předem specifikovat. Buďte nejen vidět, ale i slyšet na vašem kole s tímto dětským klaksonem.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky