pondělí 29. prosince 2014

Wc sedátka s pomalým sklápěním

WC sedátko EISL Duroplast s pomalým sklápěním - Candy. Skladem, ihned k odběru ks. Princip Soft Close (pozvolné sklápění sedátka i víka), který zaručuje bezpečnost.


Pomalé uzavírání sedátka i víka zajišťuje hydraulická brzda. Slowclose - sedátka s pomalým sklápěním.

S automatickým sklápěním Pssst, tohle záchodové sedátko má rádo ticho! Automatické sklápění je jemné a téměř neslyšitelné. Sedátko má protiskluzové vložky . Architectura - WC , bidety, pisoáry.


Tyto rozměry musí být kompatibilní . Nabízíme základní typy sedátek - klasická, sedátka s pomalým sklápěním (soft close) . Máme vyhřívané, s pomalým sklápěním , bidetem, brzdou, poklopem, s potiskem,. WC toaletní sedátko z MDF s pomalým sklápěním jednoduchý design, dřevo.

Toaletní sedátko bílé, s pomalým sklápěním. SOFTCLOSE panty - pomalé sklápění. EASY CLEAN - lehke vyjmutí a upevnění sedátka.


Pomocí hydraulického systému víko i sedátko pomalu dopadají na mísu a zabraňuje se tím jejich. Nedílnou součástí wc jsou sedátka. Vyrábí se z thermoplastu, duroplastu či z MDF materiálu.


Cersanit NANO Duropastové sedátko s pomalým sklápěním. Jak snadná je montáž dětského sedátka , . Tato zvýhodněná cena platí pouze při zakoupení níže uvedeného WC. Nabídka WC sedátek na závěsné WC klozety, kombinační klozety, stojící klozety. Je opatřeno magnetem, aby přilnulo k velkému víku a . Prohlédněte si sekci Sanitární. Série Concept je program, který . Mar Dilema, zda poklop sedátka sklápět (ženský přístup), nebo ne.


Rodinné sedátko pro všechny generace. Doprava zdarma ▻ Velký výběr ▻ Snadný a bezpečný nákup.

SOFT CLOSE ( pomalé sklápění ) a QUICK RELEASE . Kvalitní sedátko na záchodové mísy se systémem pomalého sklápění SOFT-CLOSE. Dětské sedátko je opatřeno magnetem, aby přilnulo k velkému víku a nepřekáželo tak při.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky