čtvrtek 25. prosince 2014

Hadica na vodu 1

Hadice na vodu , záhradné hadice CM plast. Opletané hadice s atestom na pitnú vodu. Na slnku neblednú, obstoja aj pri používaní v tých najnáročnejších podmienkach. Po naplnení vodou sa automaticky predĺži takmer na trojnásobok svojej.


Záhradná hadica vrstvá. Hadica je balená v balení 20m 1m= ,39€. Minimálne množstvo na kúpu tohoto produktu je 1. Logo eCard VÚB Logo: Akceptované typy platobných. AROSA - flexi pancierová hadicaTlaková hadica na vodu flexi pancierová.


Nákup bez rizika: dní na vrátenie. Vysoce kvalitní zahradní hadice určená pro použití v zemědělství a zahradnictví. Kalové čerpadlá na kalnú vodu a fekálie. Modrý pásik zabráni pretáčaniu, čierna duša zabráni rastu rias. XAVAX prívodná hadica na studenú vodu ,5m.


SUPERLINE hadice popruhy obuté s pracovním tlakem bar. Nie je na sklade v žiadnej predajni. Nástenný navijak na hadicu s pružinou. Vrátane hadice a striekacej pištole.


C pri tlaku barov - dĺžka . Praktická požiarna hadica je určená najmä na napojenie k hydrantu alebo vodnému čerpadlu. Materiál, z ktorého je hadica vyrobená, je odolný voči . Cena: - za Cena bez DPH, včetně DPH. Flexi pripojovacia hadica na vodu medzi kotol a zásobník. Flexi hadice na vodu , praktická zmršťovacia hadica na predaj a kúpu na Bazar. Samonavíjací bubon s hadicou na vodu WSR30M Holzmann Odnímateľný bubon z . Set obsahuje plastové koncovky a . Je vhodná pre motorové a elektrické pumpy, na špinavú vodu.


Tato kategorie sortimentu obsahuje běžné hadice z pryže nebo plastů na sání a výtlak užitkové vody v domácnosti, průmyslu i zemědělství a to zpravidla do . Ponorné a povrchové čerpadlá na vodu , kalové čerpadlá, obehové čerpadlá.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky