pátek 26. prosince 2014

Záslepka 1 2

TisknoutPorovnatOdeslat známému. Popis a technické parametrySpecifikace. Mosiądz, którego użyto do jej . U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba . Níže naleznete zboží v internetových obchodech, které odpovídá vašemu dotazu.

Cena bez DPH : 4Kč ( ,€). Cena s DPH ( ): 4Kč ( ,€). Zapraszamy do sklepów budowlano-dekoracyjnych Leroy Merlin. Instalace Rozvody vody Plastové. Položka zatím nebyla hodnocena.


Záslepka k radiátorům Aqualine typu KD a KDO. OVENTROP- Optiflex kurek kulowy do opróżniania i napełniania systemów grzewczych, kotłów grzewczych, grzejników i rurociągów.

Obľúbené značky: Záhradkárske potreby Spuchlák - ponuka: V našom sortimente nájdete pre záhradku:. Cena: Kč 2Kč bez DPH. Merkury Market ponúka: keramické obklady a dlažby, kuchynské linky, kúpelňové skrinky, dvere, nábytok, krby, lepidla, záclony, závesy, panelove podlahy, drez.


Stosowana w systemie skręcanym 3mm. Zobacz inne Pozostałe akcesoria elektryczne, najtańsze i najlepsze oferty, . Claber vhodná pro kapkovou závlahu. Vaše cena, Kč (Kč s DPH).


Przeznaczona do połączeń z gwintem według normy ISO 228- 1. Systém PPR pro tlakové rozvody studené a teplé vody, podlahové vytápění i pro rozvody vzduchu. Na standardní prvky systému PPR poskytuje výrobce. Realizacja zamówienia: dni. Nákup bez rizika: dní na vrácení.


Twoja cena: Cena netto: po zalogowaniu! ZASTOSOWANIE Łączniki żeliwne do przesyłania gazów i cieczy nieagresywnych znajdują zastosowanie w połączeniach rurowych gwintowanych , a w . Koszt wysyłki: od zł Dostępne formy wysyłki dla oglądanego produktu:Odbiór osobisty - 0 . Doprava ZDARMA platí na území ČR při hodnotě objednávky vybraného sortimentu .

Zaślepka PP, korek - nakrętka GW. Dostupnosť: Skladom (doručenie do 7-dní). Hodnocení produktu: Zatím bez hodnocení.


Duży wybór systemów instalacyjnych i hydraulicznych . Fiting z eloxovaného hliníka. Jednoduchá montáž a dlhá životnosť.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky