středa 3. prosince 2014

Ozdobná odepínací ramínka k podprsenkám

Vyměnitelná ozdobná ramínka pro podprsenky z kolekce Simone Perele Inspiration (ale i jiné ve stejné barvě). Velikost = mm, = mm, . Odepínatelná ramínka se zvýrazňujícími proužky do dekoltu. Jsou perfektním řešením, pokud chcete ozvláštnit Váš dekolt. Trendy zdobená ramínka se šňůrkami do dekoltu.


Zajímavý kousek můžete nosit i bez podprsenky a například tak mile. Perfektní doplněk k šatům nebo k tričku. Smyslná podprsenka Penelopa Roza která opticky zvětšuje dekolt.


Vybírejte ve slovenské verzi Heureka. Poprsí je ozdobené krajkou s motivem květů. Podprsenka má odepínací ramínka. Dívčí podprsenka s ozdobnými ramínky. Kromě podprsenek na klasická ramínka u nás naleznete i netypické podprsenky.


Nebo pouze chcte ozdobné ramínka k podprsence ? Podívejte se na jejich rady a přidejte do diskuze své zkušenosti. Originální doplněk k šatům a tričkům. Poštovné: Dle tarifu české pošty . Měkká erotická podprsenka , regulovatelná ramínka , ozdobná mašlička. Erotická podprsenka , nastavitelná ramínka , ozdobná mašlička, elastický materiál.


Promees Černé ozdobné ramínka na podprsenku Amy Hematyt. Jednobarevná odepínací ramínka vepředu zpestřuje stříbrný kovový ozdobný detail. Léto ovládla strappymánie, a kdo nemá plavky nebo podprsenku podle.


Prodám nová velice moderní,hezká odepínací ramínka. Právě pro tuto příležitost máme v sortimentu náhradní kostice do podprsenek ,. Hotová podprsenková ramínka Vám usnadní práci s výměnou této prádlové součástí. V hlavní roli podprsenka : triků, které vám usnadní léto. Ramínka jsou odepínací a ozdobná. Co ale s tím, když nevlastníte podprsenku s odepínacími ramínky , které tak nemůžete.


Látková ramínka jsou součástí balení. Multifunkční podprsenka s molitanovými push-up vycpávkami. Košíčky jsou zdobeny jemným vzorem, uprostřed je ozdobná kytička. Ozdobná černá ramínka Julimex Decollete twin.


Elegantní super push up korzetová podprsenka z nové kolekce Basic od značky Lormar. Odepínací ramínka k podprsenkám - Odepínací ramínka k podprsenkásilikonové s kovovými. KS-1KČ-JAKO Celek Růžová-NOVÁ-Nádherná KČ, tyrkysová-zn. Prodám velmi krásná ozdobná odepínací ramínka s.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky