pondělí 22. prosince 2014

Hadice 1 5

Originální příslušenství k vodní technice. K vodní technice AL-KO patří vhodné předfiltry, filtrační patrony, náš Hydrocontrol k přeorientování se zahradního . Hadice pro střední sání i výtlak kapalin. Pro nasávání i zavlažování a výtok řídkých umělých hnojiv.


Vhodná jako sání pro čerpadlo FX-WP152. Speciální hadice pro kalová čerpadla - délka metrů - tlak až atm (MPa) - materiál: plast s textilní .

Zvýšená gramáž a pevnost hadice. Florasun Flexibilní zahradní hadice m, sada. Nákup bez rizika: dní na vrácení. Zahradní hadice : k doručení domů nebo na prodejnu.


Materiál plast, povrch hladký šedostříbrný. Electrolux - Přívodní hadice - E2WIS150A2. Zabraňte úniku vody s touto přívodní hadicí s promyšleným bezpečnostním systémem. Vyberajte si Záhradné hadice podľa parametrov a porovnávajte ceny z.

AntiTorsion výplet, hobby aj profi využitie. Tam, kde je potřeba počítat s každým centimetrem volného prostoru, najde uplatnění smršťovací hadice. V klidovém stavu zabere minimum místa - má délku ,. Produkt nemá žádné parametry.


Velmi lehká, tvarově stálá hadice na tlakový vzduch ( “, m) pro zařízení Ice Blaster. Ideálně ke spojení bubnu na navíjení hadice s kompresorem. XAVAX hadice s délkou , m je určena pro pračky a myčky nádobí. Odkaz na web výrobce: Močové sáčky , l je zařazen v kategorii: Zdravotnický materiál Urologie Močové sáčky . Popis: Funkční použitá z myčky na nádobí.


Pokud chcete hadici dlouhou m, objednejte . Slouží k přepravě vzduchu, vody a vodných roztoků látek pro technické účely. Stěna z měkčeného PVC, výztuž průplet ze syntetické . Dodáváme dílenské vybavení, autotechniku, kompresory, brusky a brusné systémy, . Online prodej čistící techniky a strojů Karcher včetně čistící chemie a příslušenství. Stříbrná sprchová hladká hadice m. Sprchová hladká hadice m. Tento výrobek zakoupíte pouze u nás.

V balení s těsněním a mikrofiltrem.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky