úterý 30. prosince 2014

Vysokotlaká pistole s hadicí

V katalogu nemáme podrobnější informace o vysokotlaka pistole s hadici. Níže naleznete zboží v internetových obchodech, které odpovídá vašemu dotazu. Náhradní pistole vhodná pro všechny vysokotlaké čističe Kärcher třídy K- K7.


Určená pro všechny vysokotlaké čističe, u kterých je hadice upevněna clipem . Lze použít většinu tlakových myček.

Vsuvný čep s gumovým těsněním na hadici průměr . GÜDE a zajišťuje záruční i pozáruční servis. Vysokotlaký čistič Kraftdele KD434. Příslušenství a náhradní díly k vysokotlakým čističům - vysokotlaké pistole , hadice , rotační a power trysky, navíjecí bubny na vysokotlaké hadice, pěnovací . Ilustrační foto: Doporučujeme . Systém rchlospojky pro pohodlné připojení pistole a vysokotlaké hadice. Prodlužovací hadice pro připojení mezi pistoli s připojovací sponou a vysokotlakou hadicí - také vhodné pro zařízení s navíjením vysokotlaké hadi.


Včetně bubnu na navíjení hadice a sady Home Kit: K Premium Full Control Plus Home.

S patentovaným AVS připojením v pistoli (otočné uložení) a ručním šroubováním. M x s ochranou proti zlomení. AIRMIX pistole se řadí do skupiny vysokotlakých pistolí s přídavným vzduchem. EcoGun Al Auto 6- automatická pistole. Podsekce kategorie produktů, Příslušenství.


Sada příslušenství pro všechny vysokotlaké čističe Kärcher hobby řady od roku. Hlavní myšlenka, Přídavné příslušenství. Uživatelské výhody, Mosazná přípojka vysokotlaké hadice. KÄRCHER Quick Connect sada - Součástí sady příslušenství jsou vysokotlaká hadice metru, ergonomická vysokotlaká pistole a adaptér k přestrojení na . V naší nabídce se nacházejí: pistole , nástavce (jednoduché i dvojité), trysky, hlavice, adaptéry, rychlospojky apod. Ochranné kryty slouží k ochraně obsluhy vysokotlaké myčky před zraněním v důsledku vysokých teplot.


Pro rychlé a snadné připojení vysokotlakých pistolí k vysokotlaké hadici. K dalšímu přístrojovému vybavení patří pistole , m dlouhá vysokotlaká hadice ,. Technologie stavby hadice přispívá k výraznému potlačení pulsací barvy. Před pistoli bývá napojena speciální krátká koncová hadice pro ještě snadnější . Airless hadice jsou stříkací hadice v různém provedení pracovního tlaku.

U nás najdete vysokotlaké stříkací hadice v různých průměrech, délkách a pro různé . Sestavte si doma svůj vlastní vysokotlaký čistič! Nádobku zašroubujte zpátky a zapojte nástavec na vaši zahradní hadici (není součástí balení). Odnímatelný pracovní nástavec s integrovanou tryskou.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky