pondělí 29. prosince 2014

Záchytná vana na olej

Ideální pro zachycení úniku oleje, ale dá se využít na různorodé kapaliny. Mnoho podniků řeší otázku bezpečného a předpisového skladování nebezpečných látek jako jsou např. Pro autoservis představuje záchytná vana na olej jeden ze základních prvků vybavení. V této podkategorii kromě nich najdete i další nádoby, které při práci s. IBC kontejner na speciální záchytné vaně.


Galvanizovaná ocelová konstrukce.

Vyrábame kovové záchytné vane , ponúkame aj plastové vane. K tomuto sortimentu máme kompletné príslušenstvo. V ponuke máme malé prenosné záchytné vane , ale aj veľké záchytné vane pre či. Tu nájdete záchytné vane vhodné na skladovanie chemikálií vo vašich prevádzkach.


Materiál: Polyethylen Předsazená hrana zabraňuje nechtěnému rozlití . Možno na ňu umiestniť až dva sudy s objemom 2litrov. Plastová záchytná vana s mřížkou, l. Vysoko pevné dvojité prevedenie zabezpečuje dostatočnú ochranu pred prípadným .

Popis produktu: priemer s výlevkou: 49cm priemer bez výlevky: 35cm. Olejovej vane, výlevky na olej a misky na olej sú vyrobené z kvalitného plastu alebo nerez ocele. Olejotěsná, svařená záchytná vana z ocelového plechu se vkládá na kolejnice. Záchytná olejová vana bez roštu na sudy. Kanálová vaňa na použitý olej l. Zlievačka na olej do odpadnej nádoby.


Doprava kuriérom zdarma nad € Objednajte si tovar v hodnote nad € a poštovné zaplatíme za vás. Nerezové záchytné vane ponúkajú dlhodobú ochranu proti korózii pri skladovaní agresívnych kvapalín, ako sú kysleliny . Vhodná na rôzne typy stojanov na motor. Povrchová úprava práškovaním. Vypúšťací ventil pre každú komoru vane.


Poistka proti neúmyselnému posunutiu. POJAZDNÁ ZÁCHYTNÁ OCEĽOVÁ VAŇA S ROŠTOM. Veľkoobjemová záchytná vaňa pre sudy. Všetko pre mazanie, oleje , naftu a vašu dieľňu. Podle zákona musí být oleje skladovány na záchytných vanách (nádržích), které.


Viacúčelová záchytná vaňa na zachytávanie kvapalín.

Technické špecifikácie: Objedm - l Výpustný.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky