pondělí 1. prosince 2014

Tandemové čerpadlo bosch

TDI PD Škoda Fabia, Fabia Octavia, Octavia. Vyberte si co potřebujete z aktuálních inzerátů tandemové čerpadlo. Tandemové čerpadlo je na pravé straně motoru. Tento konstrukční celek je nazýván tandemové čerpadlo. Výsledok predchádzajúceho vyhľadávania.


Zobrazit informace o autorovi Odeslat . Plně funkční najeto tis km. Bosch na Škoda, VW, Audi, Seat. Common-Rail - malé vysokotlaké naftové čerpadlo stlačuje naftu. Pozdější verze již dostaly elektronicky řízené čerpadlo EDC 15. Koniec vo vákuovej pumpe pre.


Sdružené vstřikovací jednotky, Čerpadlo-tryska, diesel, Volkswagen, TDI,. BOSCH je v bezpohybnom stave. Nakupujte online za rozumné ceny Vákuové čerpadlo brzdového systému MEAT. No trochu nerozumím tomu názvosloví : co je tandemové čerpadlo ? Podtlakové čerpadlo pro SKODA FABIA, 1. Motor so vstrekovaním čerpadlo-tryska vykazuje vyššiu hlučnosť, ale je.


Vakuové čerpadlo VW JETTA III 1. Kroutící moment motoru je setrvačníkem a spojkou přenášen na čerpadla. Spojka je pevná, nevypínatelná. Na motoru je namontováno tandemové čerpadlo. Jsme tak schopni každému zákazníkovi smontovat tandemové čerpadlo dle jeho přání téměř na počkání.


Při potřebě trojitých a čtyřnásobných zubových . Bez zapouzdření jsou dodrženy zákonné hodnoty emisí hluku: Zubové čerpadlo SILENCE PLUS s vnějším ozubením pracuje o db(A) tišeji než srovnatelná . Palivové čerpadlo je pre puntičkárov.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky