pondělí 15. prosince 2014

Poklop na šachtu 60x60 cena

Fakro LXW horný poklop bráni prieniku a hromadeniu prachu z podkrovia na poklop a rebrík zatvorených podkrovných schodov. Poklop MC6 600x6mm, farba Akcia cena. Kompozitní poklop AJs 600x6- černý KAXL Podrobnosti poklopu. Dakota Pozinkovaný poklop 600x60 cena za ks.


Priemer 60cm alebo 60xČierna 25€ Modrá 35€ Zelená 40€ Priemer 80cm alebo 80xČierna . Pre použitie na chodníky, cesty pojazdné osobnými autami.

Elastomerové těsnění z EPDM umožňuje výškové nastavení a je v ceně poklopu a . Zobrazit dostupnost na všech pobočkách. Poklopy se osazují přímo na průlez šachty. Cena s DPH: 6Kč 5Kč bez DPH. Plastový poklop PPR 6pro vodoměrnou šachtu.


Vnútorná hrana na sifónové uzavretie. Zdvíhacia tyč v uzavretej dutine. Fixačné okná - otvory po okrajoch rámu.

Celá sestava ( poklop a rám) se osadí na šachtu. STORA-FONTE – litinový poklop A1 otvor 470x4mm, rám 600x6mm, kg. Podrobnější obchodní a technické informace poskytnou naši zaměstnanci na tel. Sekcia download - na stiahnutie.


Kónická profilová konstrukce, sešroubování čtyřmi šrouby (vícenásobné sešroubování v závislosti na velikosti). Provedení, Materiál poklop , Materiál rám , Světlý rozměr šachty, Vnější rozměry poklopu, Obr. Vhodné su najmä ako kryty na vodomerné šachty, septiky a pod.


Proto i základní poklop na revizní šachtu můžete vylepšit o větší přípustné zatížení, panty, protikorozní úpravu nebo třeba různá těsnění a protipožární prvky. Spokar Brúsny papier vodný Skladom 1KS. Vodevzdorný brúsny papier so zrnitosťou na brúsenie za mokra.


Predávame liatinové poklopy za výhodné ceny. Cena za liatinový kanalizačný poklop je uvedená bez DPH. Lze je osadit na kruhovou kontrolní šachtu. Dopyt: plastový nadstavec a poklop na vodomernú šachtu - už pred vami poptával zákazník na AAADOPYT. DN 6- A- D 4včetně rámu BEGU.


Predám plastovú vodomernú šachtu : priemer 1m , výška 3m Šachty sú vybavené plastovými. Predám slzičkový - protišmyskový plech, hrubý 6mm, vhodný na poklop y, schody, podlahy, a podobne.

Približná cena je 1€ za kilogram.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky