středa 10. prosince 2014

Wc sedátko s pomalým sklápěním jika

Slowclose je důmyslný a bezpečný mechanismus zpomalující sklápění sed. WC sedátka Jika pro závěsné klozety, kombinační a stojící klozety Jika. Vybraná sedátka jsou se systémem Softclose, který umožňuje pomalé sklápění sedátka.


WC sedátko s pomalým sklápěním pro bezpečné zavírání klozetu. Toaletní sedátko bílé, s pomalým sklápěním. EASY CLEAN - lehke vyjmutí a upevnění. Koupelny SEN hodin každý den.


Kolo Traffic klozetové sedátko, Duroplast, pozvolné sklápění. Nabídka WC sedátek od renomovaných výrobců: Alca plast, Jika , Kolo, Plast Brno,. SOFTCLOSE panty - pomalé sklápění. Vyrobeno z duraplastu, který zvyšuje životnost a umožňuje snadnou údržbu bez.


WC toaletní sedátko z MDF s pomalým sklápěním jednoduchý design, dřevo. Série Concept je program, který je díky svému flexibilnímu . Alcaplast wc sedátko softclose, slim. Duroplastové sedátko s poklopem, rychloupínací, nerezové úchyty.


Bílá wc sedátka , sedátka s postupným sklápěním. Další sekce v kategorii bílá wc. SAVE WATER, který umožňuje splachovat pouze litry vody a sedátky se systémem SOFT CLOSE ( pomalé sklápění ) a . Soft close nebo Slow close a. Jika LYRA PLUS H89338530000sedátko závěsné, SLOWCLOSE bílé s antibakteriální.


WC štětka ve stylovém retro provedení je vhodným doplňkem na toaletu nejen na chalupě i ve stylově zařízené koupelně.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky