úterý 2. prosince 2014

Pneumatická odsávačka oleje

Připojuje se rychlospojkou na stlačený vzduch 8-bar, v zásobníku se vytvoří . Vypouštěcí jednotka na olej se sklopnou vanou Určeno pro motocykly a osobní vozidla Možné vypouštět olej. Penumatická olejová odsavačka. Posta Ceska Payu System Dobirka Vítáme Vás na našich aukcích. Nabízíme nejvyšší kvalitu zboží.


V této kategorii také najdete čerpadla na olej, naftu a další kapaliny - toto vybavení.

Mobilní pneumatická odsávačka oleje 24l. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší. Zařízení k nasávání oleje o objemu litrů, který lze snadno . Pneumatická nádoba na olej s odsávačkou a průhl. Aby bylo zajištěno bezpečné a efektivní používání tohoto zařízení, pečlivě si prosím . Má: zařízení pro odsávání motorového oleje.


Najetím myši zvětšíte obrázek. Technické údaje: Obsah zásobníku: l.

Přípravek na odsávání a plnění olejů a kapalin, na odvzdušnění, pro osobní vozidla a motockyly. Umožňuje rychlou a precizní práci. Doprava zdarma ▻ Velký výběr ▻ Snadný a bezpečný nákup.


I pneumatická plnička oleje s nádobou 501. L spotřeba vzduchu: CFM nová bezpečnostní. Vhodná pro auta, motocykly, motory s . Objednávky budeme vyřizovat až v pondělí 6. Triumf Popis: Sada je určena pro odsávání oleje z převodovek a diferenciálů, chladicích, brzdových. Odsávačka a plnička kapalin pneumatická 5. Elektrická odsávačka představuje spolehlivé a cenově atraktivní zařízení pro odsávání.


Nakupte levně Schneider HW-OBG - odsávačka oleje. SCHNEIDER záruka spokojenosti a kvality. Pojízdné plničky a odsávačky. Speciální odsávací zařízení ( odsávačka ) na vypouštění a odsávání vyjetého oleje z motorů automobilů.


Tato odsávačka na olej je vhodná do autoservisu i . L vám umožní snadno vysát starý olej ze sekačky, traktoru nebo jiného stroje. PNEUMATICKÉ NÁŘADÍ A KOMPRESORY. Sada je určená na odsávanie oleja z prevodoviek a diferenciálov, chladiacich, brzdových kvapalín.

Podtlak sa vytvorí po pripojení. Kamoš-mekánik má v dílně tuhle pneumatickou napojenou na kompresor . Olej , pohonné hmoty, či jiné kapaliny, které je potřeba přečerpat z vašeho vozu? Kombinovaný přístroj pro zachytávání a odsávání starého oleje.


Odsávání na vakuovém principu, vyprázdnění stlačeným vzduchem.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky