pátek 5. prosince 2014

Postřikovač trávníku

Můžete si vybrat postřikovač s kruhovým nebo čtvercovým obrysem kropení. Zavlažovače lze nastavit na různé typy vodního paprsku. Univerzální výsuvné rozprašovací postřikovače , které jsou vhodné pro závlahu malých, členitých a složitě. Perfektní volba pro úzké pásy trávníku kolem domu.


Používá se k zaslepení rozprašovacího postřikovače a dočasnému vyřazení postřikovače z. Zátěžový postřikovač trávníku Hunter PRO - SPRAY cm.

Multifunkční plošný postřikovač Kärcher MS 10 6-násobný. Tříramenný postřikovač trávníku Yato, zahradnický rozprašovač, zavlažovač zahrady. Snadno a pohodlně se používá - . Postřiokovače se přitom osazují vně hrací plochy. Typ VPje vhodný i pro zavlažování přírodních trávníků , jaké se vyskytují například na jezdeckých tratích.


Zavlažování trávníků Výsuvné postřikovače Podzemní postřikovače VP3. Podzemní výsuvný postřikovač s dosahem - 1m při provozním tlaku -. Postřikovač VPzajišťuje rovnoměrné zavlažení u rozsáhlejších ploch. Kvalitní zahradní postřikovače pro hobby a profesionální použití.

Použitím zahradního postřikovače docílíte přesné a bezpečné aplikace přípravků na ochranu . Tlakový zahradní postřikovač pro domácnost a zahradu. Postřik podporuje růst, výnos a vitalitu trávníku , zelenou barvu a zároveň zvyšuje jeho . Trávník zabírá zpravidla největší plochu zahrady a udržet jej krásný, často neznamená jen sekat. Každý rok se proto majitelé trávníků. Ideálním pomocníkem při zavlažování zahrady nebo trávníků bude otočný zahradní postřikovač z řady WHITE LINE.


Nabízíme kompletní sortiment výrobků pro závlahu trávníků od postřikovačů přes elektromagnetické ventily až po řídící jednotky. Vše včetně instalace a servisu. Tažený postřikovač na plevele trávníku a na jeho hnojení kapalnými hnoji - postrikovac.


Materiálem pro výrobu postřikovačů je ve většině případů plast a nerezová ocel. Golfové hřiště se bez závlahy neobejde, Závlaha vzcházejícího trávníku. O počtu a umístění postřikovačů rozhoduje členění trávníku a podmínky stanoviště. Při koupi se vyplatí prodavači říct, jak velkou plochu budete ošetřovat.


Na tisícimetrový trávník nemá význam kupovat postřikovač s dvoulitrovou . Zahradní zavlažovač, postřikovač trávníku trysek Mít krásně zelený trávník znamená mimo jiné pravidelnou péči, ke které patří i zavlažování. Pojízdný postřikovač pro závlahu trávníku na zahradách, sportovních plochách. Travní směsi hřištní, travní osivo, travní semena.


Ovládací jednotka fotbal Bezvěrov.

Rotační postřikovač s dostřikem metrů Praha. Motorový postřikovač Honda najde uplatnění ve vinicích, parcích a velkých zahradách. Zádový postřikovač se čtyřtaktním motorem je tichý a bez nepříjemných . Vypalovač trávy značky Gloria.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky