středa 17. prosince 2014

Sifon pračkový venkovní

Novaservis sifon pračkový venkovní , chrom . Můžete koupit v našem obchodě od 1Kč. Sifon pračkový venkovní bílý PlastBrno DNEPVP00. Nákup bez rizika: dní na vrácení.


Prohlédněte si sekci Armatury a příslušenství a vyberte si Sifon jaký . Hledáte alcaplast sifon pračkový venkovní bílý aps2? U každého zboží si můžete zjistit i jeho . Pračkové sifony jsou určené k propojení odpadního potrubí a pračky a brání pronikání zápachu. Existují dva druhy těchto sifonů.


Prvním z nich je venkovní sifon , . Pračkový sifon - sifon pro pračku - venkovní sifon k pračce. HAAS prodloužení podomítkového pračkového sifonu - z pevného. Zařazení: Vodařina Přísluš.


Sifony pračkové - chromové sifony. Pro připojení pračky nebo myčky nádobí. Suchá klapka proti šíření zápachu z kanalizace. Související produkty: 8- Kč.


Zobraziť ďalšie fotografie (1) . Rozměr, Kó Cena bez DPH, DPH, Cena včetně DPH. Platí pro : Stapaz Hradec Králové. Popis : Kusů na paletě : Neuvedeno.


Doporučená cena včetně DPH, 108. Provedení krytu sifonu : bílý . Cena: 1Kč Cena bez DPH: Kč. Na foto (zleva): podomítkový pračkový sifon , cena Kč, venkovní sifon pro . Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší.


Venkovní sifon pro pračku, odpad 32mm, bílý.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky