pondělí 22. prosince 2014

Vodovodní potrubí 32

Potrubí z vysokohustotního lineárního polyetylénu PE-HD. Tento typ potrubí je vyroben z vysokohustotního polyethylenu HDPE 1RC, který eliminuje rizika spojená s extrémními podmínkami při pokládce potrubí. Vodovodní polyetylenová tlaková trubka PE-MD 32x,PN15.


PE potrubí pro vodovod do země, BOMA Milevsko. Potrubí je vyráběno z vysokohustotního materiálu PE 80.

Rozměry i technické parametry odpovídají normě . Otevřená pokládka do pískového lože. Trubky jsou určeny pro tlakové rozvody pitné vody,. Klasické potrubí na rozvod pitné vody, kde se používají. Potrubí HDPE bar, Potrubí - HDPE PE-1- ( x 2- PN 10) - 1m. Rozvodné potrubí mm, atest na pitnou vodu tlakové řady do bar alebo MPa.


Dvouvrstvá koextrudovaná trubka PEMD v tlakové řadě PN1Bar.

Silnostěnná trubka pro přívod vody do domu,. Svěrné spojky UNIDELTA pro připojení objektů na vodovodní řady, průmyslové. PPJIS, JIŠTĚNÍ UNI d (náhradní nylonový kroužek bílý), Ks, 0. Skladová dostupnost dle pobočky.


K potrubí nabízíme i širokou škálu spojek – plastové šroubovací spojky,. Trubka EVO PP-RCT (S4) Dx mm. Velkoobchod s materiály pro kanalizační a vodovodní sítě, odvodňovací a odpadní systémy. Polyethylenová trubka v tlakové řadě PN.


Prostupy kanalizace, vodovodu a jiných trubních. TĚRKOVÉ LOŽE frakce 16- mm. Materiál se doporučuje před stlačením temperovat. Nákup bez rizika: dní na vrácení. Změny směru potrubí , poloměry ohybu.


Předpokladem kvalitního systému pro rozvod vody nebo topení je správný výběr PPR trubky. Systém PPR dodáváme od značkového českého výrobce Wavin .

Jmenovitá světlost (Js) je přibližně vnitřní průměr potrubí udaný v milimetrech. Instalace vody a kanalizace, VY_32_INOVACE_POB409. Téma: Vedení plastového vodovodního. Pokládka do pískového lože Pokládka do otevřeného výkopu, kde je pro podsyp a obsyp potrubí použit písek, patří mezi nejstarší způsoby pokládky.


UZÁVĚR PŘED VODOMĚREM - KULOVÝ VENITL DN. PŘÍPOJKA VODOVODU - POTRUBÍ HDPE 1RC SDR - 63x8.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky