pondělí 30. května 2016

Axiální brzdová pumpa

Hlavní rozdíl je směr pohybu pístku. Radiální - pístek se pohybuje ve stejném směru jako brzdová páčka. Svoji silou vyhovuje pro použití na více jak . Originální radiální brzdová a spojková pumpa Brembo.


K některým typům se doporučuje vyměnit i brzdové kotouče, protože by ty.

Většina starších motorek je vybavena axiální brzdovou pumpou , . Furt narazim na to, ze radialni brzdova pumpa je lepsi a lepe. No a paradoxně v MTB se radiální pumpa nechytla a většina má axiální. Jednosměrná a obousměrná axiální kuličková ložiska mohou přenášet velké axiální síly, avšak nesmí být zatížena radiálně.


Axiální těsnění vodní pumpy Avia. Vpředu máme dvě koutoučové brzdy s axiálními brzdovými třmeny, kterým sekunduje axiální brzdová pumpa na řídítkách. Nastavitelná páčka od českého výrobce TITAX.

Sada na opravy, axiální táhlo řízení,. Dvoupístová hydraulická brzda s odpojovačem dodávána včetně třmene, brzdové páky a napuštěné 90cm hadice. Brzda má axiální pumpu , která zajišťuje ještě . Zdravim,chtěl bych opravit či vyměnit brzd.


Nabízím nové něpoužité těsnění vodní pumpy pro Škodovky, mám více kusů. Mám svoje podezření – na předku je pořád axiální brzdová pumpa , která k radiálním třmenům tak nějak podvědomě nejde. Brzdový buben, vyvažování, viděla . Klíč na axiální tyče řízení s kloubem o průměru - 42mm. Dovážíme a prodáváme vozidla a motocykly z Evropy a USA. AXIÁLNÍ ČEP ŘÍZENÍ JCB 3CX, CATERPILLAR 428C.


Autodíl pro model LAND ROVER. Přípravek na axiální táhla, pr. Kulové čepy) - Klíč k povolování a utahování axiálních táhel řízení.


Určeno pro táhla rozměrů mm až mm, . Kotouče Radiální brzdová pumpa PR 19x(kovaná, krátká páčka) Kč.

Vodní pumpa pro čtyřkolku SUZUKI LT-A 7KINGQUAD. Speciální nástroj pro montáž a demontáž axiálních kloubů bez nutnosti zásahu do skříně řízení. Zánovní řetězová sada, zánovní brzdové desky od nissin, brzdová pumpa od nissin,.


Závodní 8kolíková spojka Moped Stadion s axiálním ložiskem je celá . Bremspedal brake pedal spojkový.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky