úterý 24. května 2016

Kompresor na nafukování člunů

Můžete poradit jaký kompresor koupit na nafukování člunu a byl opravdu učinný. Tak aby se nepřehříval a dokázal opravdu člun nafouknout. Nafukování člunu kompresorem. A jak dlouho trvá nafouknutí?


Campingaz Dual Action Handpump je ruční pumpa pro nafukování a vyfukování. Intex má funkci nafukování i vyfukování bazénů, člunů a matrací.

Ventil k nafukovacím člunům , produktům Sevylor, Fishhunter, Intex. Doporučuji pro čluny s vysokotlakou podlážkou možnosti. Ruční dvojčinná pumpa vhodná na nafukování kajaků, kanoí, člunů a raftů. Přenosný kompresor na nafukování pneumatik VIAIR 77P. Jak vybrat pumpu na nafukovací člun , ruční pumpy, nožní pumpy, kompresory , foukadla, elektrické.


Optimální k nafukování jakéhokoliv nafukovacího člunu. S námi nafouknete bazény, matrace, lehátka i čluny ! Nožní ruční, aku i elektrické pumpy k nafukování ušetří Vaše plíce, čas i peněženku – výhodně a skladem! Tato pumpa má režimy nafukování (nevypínejte dokud sama nezastaví).

Vango Double Action Air Pump pro snadné nafouknutí vašich člunů , lehátek, . Pro nafukování jsem si zhotovil ze starého vysavače (Jupiter z 60. let). Slouží k nafukování člunů , bazénů, lehátek a podobných výrobků. Lehká elektrická pumpa, která je vhodná pro nafukování matrací, menších člunů , zahradních bazénů apod. Elektrická pumpa na 12V k nafukovací matraci.


Vysokotlaká pumpa Sevylor V, možnost . Kompresor k nafouknutí či vyfouknutí rybářského člunu. Akumulátorový kompresor na nafukování člunů , lehátek, matrací, apod. Při nafukování tímto kompresorem už není třeba dofukovat ručně. Vodní lehátko nebo nafukovací kruh za Vás hravě nafouknou pumpičky z naší nabídky.


A takový nafukovací člun raději vlastním dechem nenafukujte :). Klasické pumpičky a nafukovadla k nafukování menších výrobků, jako jsou kruhy a . K nafouknutí člunu používejte ruční elektrickou pumpu. Nepoužívejte vysokotlaký kompresor. Malý přenosný vzduchový kompresor do auta s různými nástavci pro foukání míčů. NIKDY NEPOUŽÍVEJTE KOMPRESOR K NAFUKOVÁNÍ.


Rozložte člun na rovnou a plochou zem. Nafoukněte vzduchové komory pomocí RUČNÍ pumpičky.

Pro huštění pneumatik automobilů, motocyklů a jízdních kol, nafukování člunů , matrací a tak dále. Doufáme, že prožijete s tímto člunem hodně zábavy. Nikdy nepoužívejte kompresor. Vyberte si co potřebujete z aktuálních inzerátů v kategorii Lodě a lodní vybavení v lokalitě kraj Plzeňský.


Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky