čtvrtek 5. května 2016

Úderové postřikovače

Zavlažování zemědělských ploch, průmyslových areálů a sportovních hrišť. Obvyklé použití také v kombinaci se zavlažovacím vozíkem REMO 3T. Spodní rozprašovací tryska je určena pro úderové postřikovače RC 1a 172.


Pomáha nalepšit ditribuci vody v blízkosti postřikovače. Toro mají užitečné funkce, kterými zamezíte zbytečnému plýtvání vody a zabráníte nežádoucímu kropení budov a chodníků. Doporučené použití společně s rozprašovací tryskou.

Použití Vyměnitelné trysky pro úderové. Odolné úderové postřikovače jsou určeny pro automatickou závlahu ploch na soukromých i veřejných plochách. Výsuvné postřikovače jsou základem každého zavlažování. Rozsáhlý sortiment postřikovačů a trysek ctí každého výrobce.


Mosazné úderové postřikovače. DEROVÉ POSTŘIKOVAČE A TRYSKY PRO ZÁVLAHU ZEMĚDĚLSKÝCH PLOCH. Ideální pomocník pro práci s postřikovačem IRIMON Posuvný stojan pro úderové postřikovače , přípojný závit M, lyžiny.


Nabízíme za super cenu již od 7Kč!

POHYBLIVÁ ZAVLAŽOVACÍ ZAŘÍZENÍ REMO 3T PRO FOTBALOVÁ HŘIŠTĚ. Slouží pro stabilní instalaci úderových rozstřikovačů s vnitřním závitem. Zabraňuje úniku vody při vysunování a umožňuje umístění více . Dostřik Průtok Dostřik Průtok . Nevýsuvné úderové postřikovače. Výsuvný rozprašovací postřikovač BEZ trysky s proplachovací zátkou.


Jsou navrženy úderové postřikovače Perrot řady LVZR. Bronzové yměnitelné trysky pro úderové postřikovače RC 0s poloměrem dostřiku 11. Většina typů postřikovačů jsou flexibilní s možností měnit jak úhel, tak i délku.


Nacházite se v kategorii: Závlahy - Úderové postřikovače. Zobraz pouze značku: - Všechny. Seřazení dle: Název - Značka . V nabídce naleznete výsuvné postřikovače rotační, rozprašovací s plastovým i nerezovým výsuvníkem nebo také nevýsuvné úderové postřikovače impact s . Na stadionu Letka, který využívá FC Slovan Liberec pro trénink hráčů, byly osazeny úderové postřikovače Perrot LVZR.


Robustní a jednoduchá konstrukce . Otáčení přístroje je odvozeno od úderů výkyvné páky uváděné do pohybu proudem vody a . Postřikovač zavlažuje kruhovou plochu, jejíž poloměr tvoří dostřik. Mezi základní prvky patří postřikovače různých typů a provedení, podzemní.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky