středa 4. května 2016

Francouzské berle vyměkčené

Francouzská berle VERA s moderním designem a vylepšenou ergonomií. Loketní opěrka je polstrovaná. Lze dokoupit držadlo měkké nebo velmi měkké. BERLE FRANCOUZSKÁ ERGODYNAMIC.


Odpružené francouzské berle s vyměkčeným madlem a. Lehká kontrukce a ergonomický tvar, to jsou naše francouzské berle , vycházkové hole, protiskluzové. Zvyšují tak jistotu a stabilitu chůze po úrazech i při chronických stavech. Hole, berle či chodítka jsou kompenzační pomůcky usnadňující chůzi či nácvik chůze osobám se.


Konstrukce berle je vyrobená z duralových trubek a plastového ergonometrického držadla s vyměkčením. JH01S-šedo-fia na slevolekarna. J dětská velikost, barevná opěrka předloktí, stahovací matice tlumící klapání berle.


J-S stříbrná trubka, vyměkčené držadlo bez odrazky. Celková výška berle : - 1cm. K odlehčení zatížení DK jako podpůrný . Překlady z češtiny do angličtiny, francouzštiny, . DMA berle duralové 222-kl DMA berle francouzská 2s anatomickým držadlem.


Tyto francouzské duralové berle mají nastavitelnou výšku opěrky předloktí a vyměkčené anatomické držadlo. Kč nosnost 100kg ,duralová, anatomické vyměkčené držadlo pro pravou a levou ruku. Podpažní – dřevěné nebo duralové . Lokomoční pomůcky, francouzské berle , podpažní berle , vycházkové hole. A souhlasně s dětskými pacienty potvrzují potřebu vyměkčení rukojeti. Berle se skládá z vyměkčené podpažní.


FDI Opti Comfort berle francouzská Barva modrá. Nastavitelná výška, vyměkčené držadlo a vyměkčená loketní opěrka. Samolepicí vyměkčení z textilu na berle.


Inzerát Prodám nové podpažní berle hliníkové v okrese Opava, cena dohodou, od Pavel na Sbazar. Popis: Prodám nové podpažní berle - duralové, za dobití.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky