pátek 20. května 2016

Vana pro dva ravak

LoveStory II je ideální vana pro dva. Umožní vám sdílet zážitky ze společné koupele ve fyzické blízkosti přímo vedle sebe. Asymetrické umístění vany výhodně . Nechte se hýčkat a užívejte si romantickou koupel v nové rohové vaně.


Máte vybrané filtry: vana pro dva.

Akrylátová rohová vana Gentiana Pohodlí a prostor pro dva. AKRYLÁTOVÁ ASYMETRICKÁ DVOUMÍSTNÁ VANA LOVESTORY. Nezapomenutelné chvíle komfortu a relaxace. Rohová vana pohodlná i pro dva. Se všemi doplňky se tato rohová vana stane originální dominantou každé . Hydromasážní vana pro dva je zabudována do pódia.


Nechcete od vany víc než vykoupání?

Praktické područky, podhlavníky, obdélníkové vany i pro dva - výběr je. Oblíbená klasická akrylátová rohová vana pohodlná i pro dva. Vanu Gentiana lze snadno kombinovat s ostatními výrobky RAVAK.


Prostorná a široká vana přináší záruku komfortního koupání. Přední designeři přijali naši výzvu na design vany určené pro dva a. K vaně lze pořídit příslušenství (podporu, vanový odtokový komplet s přepadem) . Jediná vana , ve které si užijete. Vana pro dva - Kaldewei Puro Duo.


Jsou také ideální pro osazení hydromasážními systémy. Jana Šlefrová ze společnosti Ravak. Umožňuje jak koupání pro dva , tak i příjemnou relaxaci při sprchování na sedátku.


Fotogalerie Vany pro inspiraci. Kaldewei CLASSIC DUO PERL-EFFEKT ocelová smaltovaná vana pro dva , mm, smaltování s povrchem PERL-EFFEKT pro lehčí čištění. Dřezová stojánková baterie s vytahovací sprškou KM 017.


Zaměřujeme se na výrobu a prodej koupelen.

Vyrábíme vany, sprchové kouty. RAVAK , Pribram, Středočeský Kraj, Czech Republic. Ubehli dva mesiace: vaňa prišla s poškodenými nožičkami, sprchovací kút dorazil s 3. Na víc nám vana přišla křáplá, tak pavouk ve vnitř, nemile zjištěno při přilepení a očištění. Ravak jsou všechny horší emoticon .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky