čtvrtek 26. května 2016

Petriho miska rozměry

Borosilikátové sklo, autoklávovatelné (A 1°C). Kulaté misky se třemi výstupky ve víčku pro zajištění výměny vzduchu. Vhodné pro experiementy s ferrofluidem. Upozornění: Všechny ceny jsou uvedeny s DPH.


Petriho miska , Ř mm, AR sklo.

Uniformní a opticky čisté, vhodné k. Přidána informace o sušení ploten. Sada dvou průhledných skleněných misek o průměru 1mm a výšce mm, které spolu tvoří uzavřený kontejner. Obdélníková skleněná vana ( pneumatická vana). Misky Becht jsou vyrobeny z čirého skla odolného vůči náhlým teplotním změnám. Lze je sterilizovat v autoklávu.


Potřeboval bych vědět rozměr té pixličky na kostky a kolik ti. Mělká kruhová miska s volně přiléhajícím víčkem z kvalitní nerezové oceli o průměru cm.

Výška misky 1mm, průměr misky 8mm, síla stěny 1±2. Náplast s polštářkem o rozměrech 8cm x 4cm k ošetření drobných poranění. Naše technologie tisku zajišťuje živé a věrné.


Miska na hnis z PH 26cm na slevolekarna. Vaše internetová lékárna s více. Plastová emitní miska bílá pro odkládání lékařských nástrojů nebo pro sběr tělesných tekutin rozměr 26cm. Hager Werken - Jednoduché plastové misky na nástroje.


Hliníkové tácky a víka ( rozměr 288x187x40mm). Rozměry (mm): 1x 4 balení (ks): 500. Seznam výrobků spadajících do produktových řad. Kromě povinných údajů a rozměrů menisku je na . Vložky nebo adaptéry umožňují spojení částí aparatur s různě širokými zábrusovými otvory. Díky tomu může být nanovlákenný disk celý.


Inzerát Keramická miska lusk v okrese Hlavní město Praha, cena 150Kč, od jm. Laboratorní miska žíhací nízká pr. Nabízím krásnou, světle zelenou mísu ve tvaru lusku o rozměrem 41x8cm.

Hlavní výhodou plazmové trysky jsou malé rozměry generovaného. Prosíme o upřesnění rozměrů (objemu) misky.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky