pondělí 2. května 2016

Teka cz sro

Objevte novou řadu vodovodních baterií značky Teka. Vám zajistíme značkový záruční i pozáruční servis. Oficiální název: Teka - CZ s. Pro uplatnění reklamace nebo opravy produktů TEKA a KÜPPERSBUSCH prosím klikněte ZDE a postupujte dle pokynů.


V Holešovičkách, Praha, výpis z obchodního rejstříku - adresa sídla firmy, majitelé, vedení firmy, založení a vznik obchodní společnosti, . Dodávky dřezů, kuchyňské a koupelnové armatury, vestavěné spotřebiče: trouby, varné sklokeramické panely, odsavače par, myčky na nádobí,.

Prodáváme domácí elektrospotřebiče. Dále se zaměřujeme především na vestavěné spotřebiče. Nabízíme i trouby, sušičky, . Aktuální i úplný výpis firmy Teka - CZ s. Obchodního rejstříku - majitelé, vedení firmy, vztahy osob.


Nabídky volných pracovních míst Teka - CZ s. Teka patří mezi přední značky ve výrobě dřezů a vestavěných spotřebičů. Teka CZ Praha Libeň, Evropská databanka, Výroba domácího profesionálního vybavení kuchyní koupelen, skladovacích kontejnerů nerezové oceli elektroniky. Predaj bielej techniky, kuchynských a kúpeľňových vodovodných batérií.

Adresa: V Holešovičkách 59 Praha. Praze: adresy, telefonní čísla, pracovní doby a jak se tam dostat. Omluvte prosím dočasné omezení našich webových stránek, v tuto chvíli pro Vás připravujeme novou prezentaci, doufáme, že se Vám bude líbit a najdete zde . Jsme přední světový výrobce vybavení do kuchyně jako jsou dřezy, kuchyňské vestavné elektrospotřebiče: trouby, varné desky, digestoře, . Nakupujte u autorizovaného specializovaného eshopu značky Teka. V naší nabídce naleznete prvotřídní granitové, nerezové dřezy a baterie výrobce Teka.


Domácí a profesionální vybavení kuchyní a koupelen, skladovacích kontejnerů z nerezové oceli a elektroniky. Jednotlivé akční nabídky společnosti TEKA - CZ s. Vitríny a vinotéky značky Teka. Kompletní informace o produktech, nejnižší ceny z internetových obchodů, hodnocení, recenze. Za účelem zasílání pracovních nabídek bude provozovatel portálu Jobs.


Břetislav má na svém profilu pracovní příležitost. The best choice for appliance, Integral solutions for your kitchen. Taps, shower and bathroom accesorizes. Seznam zboží podle výrobce: Teka - CZ s. Společnost TEKA se zabývá výrobou domácího a profesionálního vybavení kuchyní a . Opravný list: Akční katalog .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky