úterý 3. května 2016

Betonové trouby dn 200

Popis - Trouba hrdlová betonová Prefa Brno DN 200. Trouby jsou standardně vyráběny se stupněm vlivu prostředí XD na přání. DN (mm), stavební délka (mm) . TBH trouba přímá TBP trouba propojovací PR detail spoje podkladek. Prodáváme betonové skruže, betonové trouby , betonové kónusy, betonové poklopy a.

Betonové prvky určené pro vedení povrchové a děšťové vody. TROUBY BETONOVÉ HRDLOVÉ A PŘÍMÉ S VÝSTELKOU. Příplatek za napojení dvou dříků trub pomocí provl,.


Přeseknutí betonové trouby DN do 4mm. Trouby betonové a železobetonové s čedičovou vystýlkou – uložení v asfaltové. Po uložení potrubí dojde ke smrštění dřevěných desek a dosednutí trouby celou plochou do.


FABEKUN průchodka s integrovaným kulovým kloubem je použitelná pro betonové. Výtok je tvořen hrdlem, což vede k snadnému napojení trouby DN 1nebo DN 2a .

U trub s menším vnitřním průměrem ( DN 2- 500) je tento . Navrtávky pro betonové stoky, Obr. Jedná se o plnostěnné trubky Dn 1– Dn 40 zvenčí i zevnitř hladké. De 2mm – 3mm nebo podle.


Odpadní vody jsou svedeny na stávající ČOV v obci. Korugované trouby a tvarovky. NAPOJOVACÍ SEDLO PRO BETON A POTRUBÍ UR DN 200. Hrdlové kameninové trouby se vyrábí v profilech DN 2-6ve dvou základních. Ukládání na betonové praĎce s následn˘m zalitím.


Navržené betonové konstrukce musí být v souladu s TKP č. Lože – základ pro štěrbinové trouby. DN 6také železobetonové a betonové trouby s výstelkou. NBR) pro průchod hladkého konce litinové trouby do betonové šachty. Kanalizační přípojky: odpadní trouby PVC KG – SN - DN 1a DN 2celková. Uliční vpusti: betonové – prefabrikované – vnitřní průměr 4mm – připojení.


DN 3–5a trouby z PVC DN 300. Výška uliční vpusti je určena skladbou jednotlivých prvků a výtokem o DN 1a 200mm.

V rámci výtokového otvoru může být použita také šachtová vložka na .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky