úterý 17. května 2016

Nádržka k wc kombi

CLASSIC duální splachovací mechanismus na WC kombi. Sanitární keramika AQUATECH od italského výrobce KERASAN. Sérii AQUATECH vévodí masivní umyvadlo s jedinečným designem.


Prohlédněte si cenové nabídky na SAPHO RETRO nádržka k WC kombi od obchodů na Zboží. Udělejte si přehled o cenách, přečtěte si recenze a . POZOR: Uvedená cena je pouze za nádržku.

BASIC nádržka WC kombi , napouštění zespodu. Další potřebné komponenty naleznete v souvisejícím zboží. DYNASTY nádržka k WC kombi šrouby a těsnění pro nádržku jsou součástí splachovacího mechanismu Oku příjemný oválný design série DYNASTY se.


Kerasan,,, nadrzka , k , wc,kombi ,serie,egoflo. Vhodný typ naleznete v příslušenství. Série sanitární keramiky ANTIK v retro. Vhodné komponenty naleznete v příslušenství.


Nádržka k WC kombi , série Ego.

Tento díl je potřeba přikoupit - viz. WC nádržka se dodává bez WC mísy. Ostatní produkty ve stejné kategorii. Skladová dostupnost: Na skladě.


Koupelny Bernold mají již let spokojené zákazníky. Sto důvodů proč se zamilovat na první pohled“Spodní přívod vody Nekompromisní design, který staví na odiv základní geometrické tvary. Splachovací nádržky ke kombiklozetům série Ideal Standard CONNECT jsou nabízeny ve dvou designových . Napouštění z levé i pravé strany.


Séria sanitárnej keramiky ANTIK v retro štýle. WC kombi s univerzálním odpadem - dá se použít jako zadní, spodní či šikmý kombík. Spodek je celokapotovaný, tzn. Tato nástěnná splachovací nádrž GROHE Bau Ceramic je určená ke . Luxus počátku dvacátého století. Za příplatek lze dodat nádržku v černé barvě.


Obě série mají na výběr tříprvkové baterie, proto jsme schopni keramiku na zakázku nabídnout se třemi otvory. Dále k sérii Retro doporučujeme koupelnové. Krásná série pro retro styl Vaší koupelny.


Dostupnost: Není skladem (dní).

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky