úterý 31. května 2016

Sifon umyvadlový alcaplast

V naší nabídce naleznete více než produktů . Nákup bez rizika: dní na vrácení. Sifón umývadlový plast s nerezovou mriežkou. Alca Plast A– umývadlový sifón. Produkt patrí do kategórií: Sanita . Hledáte alcaplast - sifon umyvadlový a400?


U každého zboží si můžete zjistit i jeho . A42R ( A42R) - zátka z PVC na řetízku mřížka výpusti z bílého plastu odpadní trubka . Překlady z češtiny do angličtiny, francouzštiny, němčiny, španělštiny, italštiny, . Prostorově úsporný umyvadlový sifon od značky Alca plast je určený do skříněk pod umyvadlo. A420P (A420P) - zátka z PVC mřížka výpusti z bílého plastu odpadní trubka . ALCA PLAST sifon umyvadlový DESIGN průměr 32mm A400. Umyvadlový sifon - sifon pro úsporu místa - sifon umyvadlový do skříňky. Napojení na odpadní trubku Ømm Zvýšená odolnost proti poškrábání Materiál: mosaz . Sifon umyvadlový plastový - bílý. Kvalitní a funkční umyvadlový sifon.


Z použitých materiálů převažuje polypropylen odolávající teplotám až 1°C i čisticím prostředkům běžně používaným v . ALCAPLAST umyvadlový sifon Ø32mm, design, kulatý, chrom TECHNICKÉ PARAMETRY: Průměr: mm Průměr zápachové uzávěry: mm Délka: max. Inzerát Alcaplast DESIGN sifon umyvadlový mm v okrese Praha-zápa cena 4Kč, od Banderamia na Sbazar. ALCAPLAST A4sifon umyvadlový ØDESIGN celokovový chrom , vhodný ke všem typům umyvadla.


Alcaplast vanový sifon komplet, pohledové díly plastové, velká zátka, délka . Podomítkový sifon pisoárový, umyvadlový , dřezový A45C AlcaPlast , svislý odpad na Bagno. ALCAPLAST sifon umyvadlový Os přípojkou a nerezovou mřížkou O6 A41P.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky