pátek 13. května 2016

Zavařovací víčka s potiskem

Možnost vlastního potisku (grafiky) při minimální odběru . Zavařovací víčka s potiskem (litografií) - obrázkem různých motivů. Paster - potisk bíločervené tmavé st. Expedice 2-dny, s potiskem od 6-dní. Vše vyřídíte Jednoduše on-line. Použití se zavařovací sklenicí Twist o vnějším průměru hrdla mm.


Použití víčka se zavařovací sklenicí Twist o vnějším průměru hrdla mm (deva). Víčka na sklenice:twist 720ml. Na přání zákazníka zajistíme i potisk.


Chcete-li se dozvědět více o tom, jak správně postupovat při domácím zavařování , stáhněte si náš leták a prohlédněte si . Reklamní předměty a dárky s vaším propagačním potiskem. Jednoplášťová zavařovací sklenice s barevným šroubovacím víčkem a slámkou v téže barvě. Víčko zavařovací na sklenice.


Akční leták Kaufland - Zavařování ovoce a zeleniny - strana 2. Nabízíme Vám produkt Láhev skleněná s víčkem a brčkem, 4ml, pot. Kč, od výrobce TORO jehož aktuální dostupnost. Popis: Stará skleněná víčka k zavařování s nápisem . Skleněný hrnek pro sublimační potisk , 3ml.


Sklenice zavařovací 2ml twist SIRIUS. Právě takto lze nejlépe vystihnout jedinečnou . Vyrobeny jsou z kvalitního porcelánu s potiskem , který je zvenčí hrnku, ale nechybní ani uvnitř. Hrnky s bublinou nejsou vhodné do mikrovlnné trouby a myčky . Bobble Láhev na pití se silikonovým víčkem 55l - růžová.


Vynikající pro snadné dávkování kávy, jedna porce g. Korunkové uzávěry s vlastním potiskem pouze na objednávku. Katie Alice Cottage Flower set víček na zdobení sklenic, ks. Pevný dekorativní provázek s potiskem home-made v pastelových tónech. Odolný nerezový omáčník má ideální velikost pro plnění lahví a menších zavařovacích sklenic Kilner.


Box na ukládání a přepravu jídla, složený ze dílů, které jsou navzájem propojené držadlem. DURAmat Koš koupelnový nášlapný .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky