úterý 17. května 2016

Ukončovací lišta obklad

Je mnoho způsobů jak ukončit obklad. Mezi ty nejlepší se řadí ukončovací lišty pro obklady. Ukončení obkladů je elegantní a zároveň chrání hranu proti . RVE - vnější roh k ULP - Plastové ukončovací liště oblouk.


Dle účelu si můžete vybrat klasické ukončovací lišty ve tvaru L, oblouček nebo. Lišta ukončovací L kartáčovaná nerez, mm, 2cm.

Obkladové lišty : k doručení domů nebo na prodejnu. PVC, slouží především jako ukončovací lišty k obkladu , a to . Ukončovací lišty pro obklady a dlažby. Příslušenství k obkladům a dlažbám. Kč hranatý leštěný nerezový ukončovací L-profil, m. OBKLADOVÉ LIŠTY , ECO lišta pod obklady , hliník). Prohlédněte si sekci a vyberte si Lišta jaký chcete!


Kotvení nosných latí na stěnu.

Pokud bude ukončovací lišta přiznaná - délka kotvící lišty = délka obkladu. PVC ukončovací lišta 9mm, obloučková uzavřená. Hliníkový profil - lišta ve tvaru L. Ochranná lišta proti mechanickému poškození hran obkladů a dlažeb.


L lišta k ukončení dlažby Materiál: hliníkBarva: stříbrnáVýška: mm, Délka: mPovrchová úprava: přírodní. Rohová plastová lišta s tkaninou kombi LKS plast (1mmxm). Rohová hliníková lišta s tkaninou kombi LKS Alu (1mmx5m). Kategorii Koupelnové obklady a dlažby dále rozdělujeme:.


Prodlužuje se životnost keramiky a obkladů vůbec a profily. UKONČOVACÍ LIŠTA PVC NA OBKLADY. Lišta (profil) se tak perfektně sladí s barvou obkladu. HAVOS ukončovací lišta flexi hliník 10mm 250cm.


V dnešní době existuje velké množství různých způsobů, jak lze tento problém vyřešit . Lišty mají buď vzhled kovu nebo dřevěný dekor. Snadno je přizpůsobíte zbytku interiéru. Vybírat můžete z mnoha barev . OBI online a vo Vašej OBI predajni!

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky