středa 25. května 2016

Zahradní zavlažovač

Vhodně zvolený zavlažovač nahradí konev či . Základní trávníkový zavlažovač zapichovací, maximální pokrytí zavlažovací plochy metrů čtverečních, maximální průměr zavlažovací plochy metrů. Při sestavování závlahy zahrady si je třeba vybrat ten pravý zavlažovač. Zahradní rozstřikovač v mosazném provedení, otáčející. V nabídce máme zavlažovače renomované společnosti Hozelock pro každou zahradu.


Dle požadavku jsou zavlažovače volitelně vybaveny hroty nebo podstavci.

Všechny modely napojíte bez námahy na zahradní hadici a jsou kompatibilní se. Inteligentní zahradní zavlažovač obsahuje nastavitelných trysek, které můžete ohnout tak, abyste. Praktický zahradní zavlažovač ! ZAHRADNÍ ZAVLAŽOVAČ ROTAČNÍ 3-RAMENNÝ. Rotační zahradní zavlažovač s přípojením hadicovou rychlospojkou pro Vaši zahradu. Specifikace:- barva: zelená,- rozprašovací plocha: přibližně metrů,- . Postřikovač, který umístíme do prostoru.


Pulsní zavlažovač s trnem ukotvíme do trávníku nebo záhonku, kruhovým pohybem zavlaží plochu zhruba o průměru. Kovový zavlažovač s trnem pro jednoduchou instalaci na Vaší zahradě a možností nastavení .

Pro ty z Vás, co rádi udržujete doma svoji zahradu s travnatou plochou, tu máme šikovného pomocníka. K produktu stačí jednoduše zapojit hadici, pustit vodu a . Dvouramenný zahradní zavlažovač na bodci. Nastavitelná vydatnost od jemného do bohatého postřiku. Multifunkční plošný zavlažovač , šestinásobný, pro malé plochy a zahrady, . Zavlažovač Karcher MS 10 plošný, multifunkční 2. Ještě nemáte žadný zahradní zavlažovač ? Tento automatický zahradní zavlažovač je naprosto jednoduchý k používání, připojuje se pomocí rychlospojky přímo . Levné zavlažovače mnoha funkcí skladem.


Vaší zahrady, například zahradní čerpadlo na zalévání, zahradnické nůžky nebo elektrické nůžky na živý plot. Podstavec hrotový T, kov Zn Zinkovaný podstavec pro zahradní zavlažovač , . Ideánlí pro vytvoření poloautomatické závlahy. Spojka na zahradní hadice, x 2ks zelená. Cena e-shop: 4Kč (s DPH 5Kč).


Popis: Impulzní, kruhový a sektorový zavlažovač PS 3pro velké plochy a zahrady. GARDENA čtyřplošný zavlažovač 2Premium.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky