středa 11. května 2016

Kovové zátky

Plastové a kovové zátky a uzávěry. Pomůcky z plastu, pryže a kovu. Zátka DIN 9M10xnerez A2. Zacvakávací zátky do tenkého plechu.


Pevně zacvaknuté krytky chrání proti vlhkosti, prachu a nečistotám. Lamelové zátky do jeklů pro stoly, židle, regály apod. S okrajem překrývajícím jednu stranu jeklu. Použití pro nábytek, stroje a zařízení s. Skříně, rozváděče a rozvodnice Kabelové záslepky a zátky.


S metrickým závitem, se závitem Pg. Na českém trhu se začíná prosazovat víno prodávané v láhvích, které jsou místo tradiční korkové zátky opatřeny kovovým šroubovacím či . Sud je vyroben z ocelového plechu . Standardní kovové zátky na pivní lahve s vnějším průměrem hrdla milimetrů. Zátky se závitem pro vysoké zatížení do čtvercového profilu. Zručnost: Časová náročnost: . Půl pytle zatím nepoužitých (nových) zátek na lahve.


Pouze osobní odběr u Říčan po předchozí . Porovnejte ceny, zjistěte dostupnost, přečtěte si recenze produktů nebo hodnocení . Precizně vysoustružená kovová fréza pro použití při montáži kontaktních. Našel ji každý hledač s detektorem. A skoro každý ji tisíckrát proklel.


Ano, mluvím o pivní zátce , hlavně o její hliníkové trhací variantě. DS Technik, výprodej,krytky jeklů a trubek, plastová a kovová víčka plastové zátky profilů. V případě nutnosti se dají demontovat. Díky černé barvě jsou plastové . Kovová fréza Likov na EPS zátky (průměr mm). Zátky pro konce trubek s vnitřním kuželem 24° . Zátky s vnitřním šestihranem s pryžovým kroužkem.


Sifonové těsnění gumové do zátky dotek.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky