čtvrtek 12. května 2016

Děrovaná pásovina

Výrobní délka pásoviny je metrů, ale lze ji dle požadavků nadělit nebo zakružit. Typy perforace na daném profilu: - dvojitá perforace 5x25mm s roztečí 8mm mezi děrováním. Hladký plech nerezový 2mm x 5mm x mm.


Zkuste to také, služba je zdarma. Děrovaný plech kulaté děrování mm stříbrný .

Nářadí pro zpracování proudové pasoviny - Zde naleznete nářadí pro stříhání, ohýbání a děrování proudové pasoviny. Hydraulické zařízení pro děrování proudové pasoviny do max. ALFRA hydraulická ohýbací a děrovací hlavice pro pasovinu Al a Cu.


Děrování elektrovodné pásoviny - sběrnice E-Cu. Kč , Topolná děrovaná pásovina role děrované pásoviny. Dohodou , Topolná spojovací . Našim zákazníkům dodáváme děrované plechy, tahokov, kovové tkaniny, plechy, svitky, přístřihy, perforované plechy, síta a další hutní materiál.

Dva písty umožňují práci stroje bez stálého přestavování pracovní části pro střihání, děrování a ohýbání hliníkové a měděné pasoviny podle norem DIN. Funkční společně s elektrohydraulickou nebo nožní pumpou. Měděné plechy jsou u nás v dostání ve svitcích - kde Vám střihneme dle požadavku přesné míry, nebo jako pásovina či děrovaný plech. Rozsah použití: Nářadí je vhodné pro děrování měděné, hliníkové a ocelové pasoviny a sběrnic o tloušťce do 10mm, razníky o průměrech 5-5-15-15- 15 . Dostupnost: Skladem u výrobce. DRENÁŽNÍ TRUBKA PVC DN 8 S VLNITOU DĚROVANOU STĚNOU.


Jednoválcový hydraulický stroj Microcrop disponuje pracovními stanicemi pro děrování , stříhání pásoviny a dělení profilů. Ohýbání a děrování pásoviny -sestava č. Sestava pro ohýbání a děrování proudové pásoviny 1x 12mm. Přijďte si vybrat z nejširšího sortimentu děrovaných materiálů a tahokovu do. Profilové nůžky a děrovací stroje. Kvalitní bezúdržbové stroje pevné konstrukce.


Hladítko brusné 160x380mm - struhadlo, dvousložková rukojeť G-1 děrované. NP tvořené ze svislé děrovaných keramických bloků Porotherm Pna maltu. Nabízíme lisování na výstředníkových a revolverových děrovacích lisech, dále výrobu a prodej.


Provádíme řezání, lisování a ohýbání měděných pásovin.

OBSAH LISOVACÍ ZAŘÍZENÍ STŘÍHACÍ ZAŘÍZENÍ DĚROVACÍ ZAŘÍZENÍ HYDRAULICKÉ POHONY ZAŘÍZENÍ PRO ZPRACOVÁNÍ PROUDOVÉ PÁSOVINY. Dveře plné nebo děrované na zakázku. S- střecha děrovaná pro ventilátory s krytem.


Materiál : měděná pasovina 20xmm. Praha - Uhříněves) - Nabízíme konstrukci přípravků a lisovacích nástrojů, dále výrobu postupových střižných lisovacích nástrojů, . Pro tento výrobní proces dis- pásovinou Lichtgitter.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky