úterý 31. května 2016

Stiebel eltron hdbe 12 si

Gedegen technische ondersteuning. HDB - E Si - downloads met betrekking tot het product vindt u hier. Manuál je v českom jazyku vo formáte pdf.


Tlakové provedení k napájení několika odběrných míst. Teplota teplé vody je v přístroji pevně nastavena na °C a udržuje se až do mezní hodnoty výkonu. Shop with confidence on eBay! Stiebel Eltron HDB - E SiHDB- E Si 5. Teplotu teplé vody můžete plynule nastavit. Pomocí elektronické regulace je provedeno . Solder fitting - copper pipe for solder connection Ø mm.


Konstrukce ohřívače vody: průtokový ohřívač. Poloha instalace: svislý (vertikální) Druh ohřevu: elektrický. Internetový obchod s elektronikou LCD TV , LED TV , Plazma TV , mobilní telefony a notebooky za skvělou cenu.


Prohlédněte si sekci Vytápění a sauny a vyberte si Ohřívač elektrický jaký chcete! STIEBEL ELTRON HDB-E Si průtokový ohřívač vody 17kW, bílá. Elektronisch gesteuerter Durchlauferhitzer.


Hier stehen mögliche Folgen bei Nichtbeachtung des Si. Překlady z češtiny do angličtiny, francouzštiny, němčiny, španělštiny, italštiny, ruštiny, . Zboží si můžete vyzvednout rychle na pobočce.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky